Najprej en disclaimer, preden me napadete razni tiči... ni to tem o nestrpnostni
Prejle popoldan stojim na parkingu pred Krščansko cerkvijo na Fužinah - Ljubljana.
In slučajno sem gledal ravno na vhod za Karitas.
Žalostno da se morajo ljudje posluževati takih rešitev za preživetje, ampak zmotil me je samo en detajl
V vrsti je bilo vsaj 3/4 zavitih žensk, se pravi verjetno niso krščanske vere.
Ampak očitno nimajo nobene težave vzeti pomoči od ½nevernikov½
Tukaj me samo zanima v čem je težava - zraven Pivovarne Union se postavlja marmorna palača za xyz milijonov €, da bi pa poskrbeli za svoje lačne jim pa nekako ne gre ali kako?
Un naduvan Porič al karkol že je , se duva po televiziji, njegove ovčice pa lačne sprejemajo hrano od ......
easy kakšen komentar?
Prejle popoldan stojim na parkingu pred Krščansko cerkvijo na Fužinah - Ljubljana.
In slučajno sem gledal ravno na vhod za Karitas.
Žalostno da se morajo ljudje posluževati takih rešitev za preživetje, ampak zmotil me je samo en detajl
V vrsti je bilo vsaj 3/4 zavitih žensk, se pravi verjetno niso krščanske vere.
Ampak očitno nimajo nobene težave vzeti pomoči od ½nevernikov½
Tukaj me samo zanima v čem je težava - zraven Pivovarne Union se postavlja marmorna palača za xyz milijonov €, da bi pa poskrbeli za svoje lačne jim pa nekako ne gre ali kako?
Un naduvan Porič al karkol že je , se duva po televiziji, njegove ovčice pa lačne sprejemajo hrano od ......
easy kakšen komentar?