Kampi na Hrvaskem

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.489
119
63
Ojla, letos bi malo zamenjal dosedanji kamp kjer sem vsako leto. Gledam sicer Zablace na krku (Baska), samo ni nekega zelenja.
Zato me zanima za vase izkusnje, kje je kaj fajn kampirati. Pa za otroke mora biti ugodno. Se pravi, lep dostop do morja, dosti sence v kampu, urejene sanitarije, to je to. Kak predlog ?

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
834
15
18
Ravno se vrnil s Paga, kamp Straško v Novalji me je noro presenetil. Na plaži polno sence, tudi tuši in kabine za preobleči. Sanitarije so urejene, nisem pa bil gost kampa, tako da cene ti ne bi znal povedati. Smo se hodili tja kopati cel teden iz sosednjega naselja tako, da smo splezali čez zid, zadnji dan smo pa hoteli iti skozi vhod in so nam želeli zaračunati 15 kun po osebi za kopanje v kampu. Šli smo okrog in spet čez zid
grin1.gif
Skratka, kamp je super, pogooglej.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.551
1.084
113
Titograd
Koliko vem ne morejo računati kopanja v morju ker je javno dobro. So ravno hrvati delali leto nazaj čistko med takimi, ki so delali to. Pošljem ga lepo nekam da mi to reče. Lani sem se šel parkrat tja kopati, skozi glavna vrata, noben mi ni nič rekel. Kamp je drugače res super, čist in urejen, veliko jih že po 20 let in več hodi tja. Samo treba je paziti na ježe na prvih nekaj metrih, kjer so skale in ciljati nekaj zaplat mivke..... po 10-15 metrih je pa noter tako in tako sama mivka
smile-1.gif

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
saj ti ne računajo plažo, oni ti računajo ker hodiš tam po privat lastnini oz. zemlji po kateri ti dostopaš da prideš na plažo. Tudi čez ozemlje ki je njihovo oz. v najemu ne smeš ti iti brez dovoljenj..takoj te lahko zajebejo nazaj
smile-1.gif

Podobno je v Portorožu za eno plažo, se mi zdi da Kempinski, lahko se ti samo slikaš tam
smile-1.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.510
1.098
113
Sem se ravno vrnil iz Ježevca na Krku in San Marina na Rabu... Če imaš srečo lahko dobiš v Ježevcu zelo senčno parcelo, Zablače nimajo skoraj nič sence, ko sem šel mimo... Je pa res, da je Ježevac zelo poln. Sanitarije zelo urejene, dostop do morja pa samo na nekaterih mestih.

Za otroka pa ti priporočam San Marino na Rabu. Veliko sence, mivka, za otroka idealna plaža, saj rabiš kar ene 300 metrov, da prideš do "globoke" vode. Tako da se ti otrok lahko mirne duše igra... Sence na plaži žal ni, sanitarije so čiste, en kompleks je obnovljen, ostalo pa je potrebno obnove... Žal je tudi ta kamp dokaj poln... Pa vendar se najde lepa parcela...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.439
422
83
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Ravno se vrnil s Paga, kamp Straško v Novalji me je noro presenetil.

Nisem ravno pogost gost v kampih, bi se pa strinjal s tvojo ugotovitvijo. Že vrsto let so med top kampi na Hrvaškem, vsaj glede na plakete, ki visijo na recepciji. Bil lansko poletje par dni in resnično lahko pohvalim čistočo, urejenost, sanitarije, plažo, senca ni problem... edino restavracije so bolj švoh. In oddaljenost od vsega izven kampa je relativno velika za pešačit. Pa 1x je avto ostal zunaj, ker po 23h ne smeš več z njim v kamp
smirk-1.gif
Cene so objavljene na njihovi spletni strani.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
V petek se odpravljamo v kamp Njivice na Krk. Smo bili lani prvič sam, sence precej, sanitarije so super (nove, moram reči da sem že bil na Hr. v kampih, pa je blo vedno bolj ko ne podn). Priporočam
grin1.gif

Lp

raners

Majstr
4. mar 2008
2.807
439
83
Kak je v kampu Šimuni: več odraslih (z družinami) ali bolj mladina (prevladujejo pari ali bolj skupine fantov in skupine deklet - glede na to, da so Zræe nedaleč stran)?

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
Letos smo se naselili na pavšal v Valkaneli. Za otroke super, najdeš tudi senco na plaži. Tudi za male otroke ni problema. Plaža deloma peščena (okrogli kamenčki) in voda je primerno globoka precej daleč od obale za malo večje otroke (7 letnike).

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Kaj je neparceliran prostor z elektriko? Je to kul za šotor?

Je treba v teh kampih povedati kam se boš dal s šotorom (ob morje, cona a, cona c itd) ali to ni važno za šotor?

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
hja kaj je dobro in kaj ne, jaz bi skoraj raje vzel parceliranega z elektriko. Maš vsaj malenkost placa okoli šotora in malo bolj "pošlihtano" zadevo, da ti ravno vsak klinac ne postavi šotora pred tvoj vhod. Je pa čisto odvisno ali greš to na večdnevni dopust ali boš prespal samo kakšno noč.