kamera pri vhodu

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
hm, pri vhodu bi si rad montiral neopazno kamero....dal bi jo v luč ki je nad vrati...

sprejem bi bil na računalniku...

zanima me a bi bila ta zadeva na linku primerna...oz. kaj priporočate....

naj bo zadeva čim manjša, a kvalittena, bila bi zunaj
ime spletne strani

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
to si rajš dej na vhodna vrata (namesto kukala). ker s tole kamero dvomim da boš lahko identificiral obraz ali osebo, sploh če jo boš montiral v luč...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
hja, sam rabiš imet potem pa zoom pa dost velko ločljivost. enako je z objektivom ki mora bit malo bolj kvaliteten...

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Ni slabo, pa še fajn se vid z tole kamero. Sam za ponoč je bol tak, če maš luč, je tak super.

Upraši ga če ma še kakiga bug-a (mikrofonček), je tak občutljiv da slišiš šepet na 3m stran od mikrofona.
wink-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:

khem

pa obvestilo moras imet na vidnem mestu da je objekt pod video nadzorom:))

mislim da ne, če je to privatno

Nazadnje urejeno:

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Tale konkretna kamerca ni bog-ve-kaj... Sem jo imel, pa mi bil nek wau, pač se vidi. Aja, pa tale ima priklop samo preko činčov, zato upam da imaš ali vivo grafično ali pa tv-tuner.
Sem pa enkrat videl zelo domiselen način za skrivanje... ozirima, je bil komplet, "senzor gibanja", tista bela škatlica ki ti prižge luč ko ji pomahaš, noter pa že vgrajena kamerca. Verjetno neko isto sranje, ampak pa že v ohišju...
Če pa ti kupovanje iz tujine n iproblem, pa poglej po ebayu, ali pa recimo tukaj je za pol cene, glede na bolho
wink-1.gif

lp
Peter

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
ima kdo kakšno konkretno kamerco, katero priporočate iz lastnih izkušenj (LINK - lahko tudi z Ebay-a) ? Pa da se da povezati na PC.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Samo zdravnik ni povedal kje stanuje
smile-1.gif
ja, res je.
drugače pa tudi v večstanovanjski bajti imaš lahko videonadzor, samo lahko snemaš samo znotraj svojega stanovanja...

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
mene ravno za okolico bajte zanima (vhod, vogali bajte) - brezžično - vidljivo v temi - pa da gre na PC (cena ni pomembna).