Kamera pri AMZS

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.751
108
63
Ali kdo zanesljivo ve, če je ta zadeva še vedno v testni fazi ali že obratuje?
Danes sem se peljal tam mimo in ravno dva metra pred semaforjem se prižge rumena - valda se pri 50 ne boš ustavil v dveh metrih zato sem šel čez.. Saj ne vem, kako imajo naštimano za take primere, verjtno bo fer in vsaj kako sekundo počaka preden slika? Ali pač ne?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Saj pa se lahko pri rumeni pelješ skoz križišče
rolleyes-1.gif

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
lahko prevoziš, če ne moreš varno ustaviti.

"varno ustaviti", ob upoštevanju pogoja, da si vozil v skladu s CPP. hitrost, prilagoditev vožnje razmeram na cesti...

če ne uspeš varno ustaviti ob oranžni (ki je praktično ni več), ker voziš v nasprotju s CPP, je pa to seveda upravičeno sankcionirano.

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.751
108
63
Ja, se strinjam - omejitev tam je 60, peljal sem 50.
Če bi peljal 80, bi šel še v zeleno in danes nebi odpiral dotične teme na forumu, če bi peljal 30 bi se pa ustavil pri rumeni. Potem je vse ok
smile-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Če vprašaš synthmana, colajo še z prečkanje pri zeleni.
evil.gif
Kolega trdi, da je 100% zapeljal v rumeno, za njim pa je peljala še provida, ki ga je ustavila. Policaj mu je očital, da je zapeljal v rdečo, ko pa je kolega zahteval naj pokaže posnetek, pa mu policaj posnetka ni hotel pokazat.
In je lepo plačal za rdečo, čeprav je peljal v rumeno.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Bedak, kaj je pa plačal.
S pritozbo bi dokazal da je bil blizu semaforja in je šel skozi rumeno.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Bedak, kaj je pa plačal.
S pritozbo bi dokazal da je bil blizu semaforja in je šel skozi rumeno.
Kako naj bi dokazal? S čim? A ima kakšne dokaze? Misliš da bi na policiji (kamor se pritožiš) verjeli njemu ali policaju?

Hanzi iz sosednje teme se je pritožil, ima sliko da ni parkiral na intervencijski poti, pa so mu pritožbo zavrnili in redarji še kar trdijo da je parkiral na tej poti.

Kolega je plačal polovičko. Če bi se pritožil bi pa plačal celo kazen, pa še kake stroške.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Slučajno ima ta teden tak posel, da se zvečer vozim iz centra Ljubljane in že nekaj dni opazujem to fleširanje nasproti vozečih
evil.gif

Ampak to se ne bliska le ob prižiganju rdeče, pač pa tudi vmes med zeleno. Torej je tisto tudi radar.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Če vprašaš synthmana, colajo še z prečkanje pri zeleni.
evil.gif
Kolega trdi, da je 100% zapeljal v rumeno, za njim pa je peljala še provida, ki ga je ustavila. Policaj mu je očital, da je zapeljal v rdečo, ko pa je kolega zahteval naj pokaže posnetek, pa mu policaj posnetka ni hotel pokazat.
In je lepo plačal za rdečo, čeprav je peljal v rumeno.

eno križišče naprej od tega proti wtcju sm enkrat zapelu čez rumeno, policaj se pa glih ustavil v kontra strani, lučke in za mano, kregala sva se 5min da ni bla rdeča bla bla bla, vmes mi celo reku da mam predobr avto za študenta (takrat še vectra gts)
grin1.gif

no in pol ni blo nč

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
eno križišče naprej od tega proti wtcju sm enkrat zapelu čez rumeno, policaj se pa glih ustavil v kontra strani, lučke in za mano, kregala sva se 5min da ni bla rdeča bla bla bla,

In zakaj misliš da si je policaj izmislil in trdil, da si peljal skozi rdečo, če on tega ni mogel videti (ker se ni zgodilo)?

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
Kolikor vem tisti radar pri AMZS-ju obratuje, vendar ga ni odkupila ne policija niti MOL tako, da kazni ne bo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Decembra sem šel tam skozi okoli 75, me je slikalo, samo še nisem dobil nič od takrat.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ja pa dobr no....kako se vsak tedn en najde, pa joka po forumu zakaj se je bliskal, ko je on lih takrat pa takrat, peljal tko pa tko?
bonk.gif

Bogi revezi.....vsi boste kaznovani!!!! To vam ja garantiram!
evil.gif