Kamera na mobitelu

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Sem se spomnila, da bi mogoče nehala ugibati o tem, pa lepo vprašala: na mobitelu imam notranjo in zunanjo kamero, notranja je pod zaslonom - vedno, ko potegnem cez zaslon, da bi ga obrisala, potegnem se cez kamero in dostikrat, ze nekaj casa, se pri tem pojavi od kamere taka zepljiva sled. Mi je uspelo ugotoviti, da je to nekako povezano s kamero. Kaj je to lepilo, s katerim je pritrjena? In če je, je to razlog za paniko?
confused-1.gif

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Veš kaj, malo sem leva z modeli: Samsung je, ene 3 leta star, SGH mislim da napiše, ko ga prižgem. 550 ali kaj podobnega? Saj stvarca je super, res, fotke so ok (niso ravno magija), samo tisto lepilo me pa res malo vznemirja. Pa še malce tako ogabno je, ko se vleče. Saj zdaj bolj pazim, da ne potegnem tam čez, pa je dobro.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Preklopi?

X550?

Z550?

Pod baterijo poglej, ko je nalepka..

Po moje je lepilo no.. ti bo kamera ven padla, joke.. Po moje nima bit kaj, malo bi edino skakat lahko zacela, drugace je po moje lepo vpeta v ohisje.. Za vsak primer pa lahko peljes na kaksen servis, pa ti bojo pogledal..

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Z550!! Saj ko slišim, mi potem zveni znano =)
Skratka hvala za odgovor, saj skače nič, ampak malo me je skrbelo. Da se kaj sumljivega poceja ven. Gotovo preveč X-filetov. No, bo že. Hvala hvala!