Kameleon

robbus

Pripravnik
17. feb 2010
224
0
16
Ima mogoče doma kdo kameleona?

Moj jemenski kameleon (samec) je star šest mesecev in je bil doslej zelo miroljuben, človeka se ni bal in je tudi rad pohajkoval okrog, izven terarija. To sicer rad počne tudi zdaj, v zadnjem času kar naprej piha. Zdi se jezen in prestrašen, čeprav ne vemo točno, zakaj. Včasih hoče it iz terarija in gre na mojo roko samodejno, a vseeno piha med tem. Kar naprej piha. Kaj je narobe, kaj ga moti, kako se ga da vzgojiti, da ne bo več pihal?

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Da se ti ne zgodi kaj takega kot enemu v trnovem, ki je potem objavil plakat s sliko pogreanega kameleona. Si ne predstavljam, da ga je kdo kdaj videl.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik robbus pravi:
Ima mogoče doma kdo kameleona?

Moj jemenski kameleon (samec) je star šest mesecev in je bil doslej zelo miroljuben, človeka se ni bal in je tudi rad pohajkoval okrog, izven terarija. To sicer rad počne tudi zdaj, v zadnjem času kar naprej piha. Zdi se jezen in prestrašen, čeprav ne vemo točno, zakaj. Včasih hoče it iz terarija in gre na mojo roko samodejno, a vseeno piha med tem. Kar naprej piha. Kaj je narobe, kaj ga moti, kako se ga da vzgojiti, da ne bo več pihal?

Mogoče je pa kameleonka, ki se goni.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.355
5.653
113
Ne me strašit s takimi topici
smile-1.gif

Podobne teme