Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Bosna, Crna gora ali Makedonija. Seveda ce imas svoj prevoz. Sicer lahko tudi z vlakom, vendar si potem omejen na vecja mesta.
Drugace pa mi je osebno zelo pri srcu Toskana. Ampak je treba seči nekoliko globlje v žep. Po drugi strani pa ne porabiš toliko za prevoz. Mislim, da če primerjaš z Barcelono, so cene tam tam.
Zdaj malo tuhtam ja...Barcelona, Moskva, London, ali pa kakšno tako melo večje evropsko mesto. Pri slednjih mi je všeč ker imaš direktne lete iz brnika. Čeprav me London še najmanj mika.
Če še nisi bil v Londonu je to enkratna izbira. Jaz sem bla nazadnje gor 12 dni. Bilo je fantastično nepozabno. Upam, da grem še kdaj ker mi je ostalo še kar veliko stvari za pogledat.
Letalska karta vidim, da je res skor zastonj (London). Kakšen budget je pa potreben za 4 dni? Vem, da je zelo odvisno kaj vse greš pogledat ampak tako od oka (prenočišče, kosilo, malca, prevoz, vstopnine)
Grisbi - daj poročaj, ko se vrneš, kako je leteti z Ryanom in kako je s parkiranjem oz. dostavo do Celovškega letališča. Dejansko je Ryan ful poceni, čeprav mi je Easy bolj komforten, ker leti iz Ljubljane.
šele zdele videla tole.... sva bila prisiljena prestavit potovanje na novoletne praznike, samo takrat letiva z Brnika, ker je takrat cenovno isto kot Ryanair
. Sem pa 4 leta nazaj letela z Ryanairom iz Celovca, pa nimam pripomb. Sicer se same pot do tjai ne spomnim, smo pa parkirali v garažni hiši (aktualen cenik imaš tudi na spletni strani) in ni bilo nobenih problemov. Sem pa že večkrat letela z Ryanairom in nimam nobenih pripomb glede zamud ali kaj podobnega...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.