kam z (iz)rabljenim vozilom?

alter_user

Zelenc'
1. apr 2014
7
0
1
pozdravljeni, na parkirišču mi stoji rabljen ford mondeo karavan '98 letnik, 250k kilometrov, praznim akumulatorjem, rahlo poškodovanim zadnjim blatnikom in okvarjeno sklopko (in štirimi novimi pnevmatikami).

kam s takšnim avtomobilom? pozna kdo kakšne avtohendlerje v Mariboru, ki bi jih takšno vozilo zanimalo? to načeloma ni oglas (razen če bodo moderatorji tako presodili), bolj me zanima seznam teh hendlerjev v MB, ki jih mogoce uporabniki tukaj poznate.

hvala in lp.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
obstaja verjetnost, da ga boš moral odvlečt do odpada in pustit še kakih 50€, da ga bojo vzeli.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Koncesionarji kot vem so dolžni avto vzeti brezplačno, cigoti ali kakšni hendlarji s starim železom dajo pa kakšnih 5 centov po kili. Je sklopka čisto v psu, ali je pogojno še vozen za odpeljat? Registriran najbrž ni (strošek vleke).
Daj na avtonet..

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
Kolko vidim na a.netu avto alberto v miklavžu prodaja vse živo,tudi taka zmahana jajca.seveda pri vseh v oglasih piše motor odličen!

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Citat:
Uporabnik alter_user pravi:
pozdravljeni, na parkirišču mi stoji rabljen ford mondeo karavan '98 letnik, 250k kilometrov, praznim akumulatorjem, rahlo poškodovanim zadnjim blatnikom in okvarjeno sklopko (in štirimi novimi pnevmatikami).

kam s takšnim avtomobilom? pozna kdo kakšne avtohendlerje v Mariboru, ki bi jih takšno vozilo zanimalo? to načeloma ni oglas (razen če bodo moderatorji tako presodili), bolj me zanima seznam teh hendlerjev v MB, ki jih mogoce uporabniki tukaj poznate.

hvala in lp.

Števec dej na 111432km, napumpaj gume, porini po klancu da vžge, avto čez krtače pa ceno 333EU, VREDEN OGLEEEDA I NAKUPA , 100% prodaš v 1uri

alter_user

Zelenc'
1. apr 2014
7
0
1
@markoman, hvala, zadnja dva, ne bom niti komentiral. mogoce se se kdo javi v to temo s kaksnim avtohendlerjem iz MB. ce ne bo slo drugace, bom pa tudi na avto.net dal. @hanzi, avto se je kolk tolk vozen, cuti se sicer, da ne vlece, sklopka drsi, gre pa se
smile-1.gif
vendar zna bit popravilo sklopke vec kot je vrednost samega vozila. za dele bi znal bit ok, vendar ga ne morem imet razstavljenega na parkiriscu (blok).

luka51

Guru
16. avg 2007
14.407
5.685
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Na avto netu gre za 100 eur ko keks...

samo moreš bit pripravlen, da pustiš poln kesl, ga pelješ na željeno lokacijo na drug konec slo, pustiš cd z glasbeno željo pa ceno spustiš na 40€

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.222
1.366
113
Ne, pa ni tako. Sem prodajal renault 5, letnik 1995, zjahan do konca, ni vžigal, pil je vodo, ni mel bremz, ni mel termostata, itd. Mel ceno na avto netu 100€, klicali nonstop. Na koncu sem ga prodal za 90€.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
je, zato je tisto zgoraj dezinformacija, zbiralci kovin (ni nujno cigani) pa dajo okoli 6c po kili celega avta. se pravi ena tona je 60 evrov.

alter_user

Zelenc'
1. apr 2014
7
0
1
torej tukaj na alterju ni nobenega MB avto hendlerja oz. koga, ki pozna kakšnega MB avto hendlerja? samo kak kontakt iščem, markoman mi je še najbolje pomagal, a sem upal, da bo še kak kontakt več.
ne vem, če je avto že za v staro železo, poleg sklopke in izpraznjenega akumulatorja je namreč še vozen bp, pa še karavan je
smile-1.gif
problem je samo, da se popravilo sklopke ne bi izplačalo glede na tržno vrednost vozila. ali pač. zato iščem nekoga, ki bi se mu zadeva izplačala kljub popravilu...
ciganom ga ne bom peljal, ne poznam nobenga.
za avto.net ga bom pofotkal ob prvi priliki, če pravite da je to najboljša opcija. problem je samo, da ga za dele ne morem prodajat sam, ker ga pred blokom ne želim met razsutega na prafaktorje. kdor bi ga želel, mora vzet celega.