Kam smučat in bordat

RoMeX

Guru
20. feb 2008
2.279
764
113
Torej kot je že v naslovu jasno vas sprašujem kam se letos odpraviti na snežene strmine. Sezono smo odprli v soboto v Nassfeldu, sedaj pa akcija. Zanimajo me predvsem mnenja bližnjih smučišč v sloveniji ali bližnji avstriji ter italiji. Ni se mi v interesu ravno 300km vozit v eno smer, če gremo za en dan
smile-1.gif

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
A si ti mogoče iz BK?
Drgač pa imaš v Italiji takoj Trbiž/Višarje, všečno smučišče.
Pri nas imaš Kanin, ki je povezan z Italijo in skupaj je super smučišče. Pa še uro se pršpara na vožnji.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Tri dni sem presmučal že v Trbižu ,moram povedat da je kar solidno urejeno glede na snežne razmere .Trd sneg ponekod leden in umeten ter sonce cena temu primerna 14,5 € za dve urno karto ,smučišče pa prazno tako ,da se nasmučaš kar fajn.

MITT007

Zelenc'
10. nov 2010
21
0
1
4.1.2011 se odpre nočna. Itak da gremo. So pa mal podražili, zdej je 17€.

OFF: a bi odpri eno temo, v katero bi smučarji pisali trenutno/zadnje stanje smučišč, da bi se potem ostali lahko malo orientirali v katero smer it smučat.

Recimo podatki od pondelka in včeraj: Krvavec je trenutno bolj švoh, ful folka, stari zbit umetni sneg drsi + nariti nanosi novega umetni snega.

Pozor: naslednji teden imajo Hrvati počitnice, tko da bo Krvavec (in verjetno ostala smučišča) polna Skijaških škol Žuti mačak &co.

Jutr pade Gerlitzen, al pa Višarje.