Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pri Seat Ibizi 1.2 TSI bo potrebno narediti prvi redni servis in preveriti še nekaj malenkosti.
Kateri uradni servis v Ljubljani ali okolici priporočate, da so konkretni in cenovno ugodni?
Pri nakupu se niso držali dogovora, pa še zakomplicirali so vse skupaj... So se mi kar malo zamerili.
Imate kakšne dobre / slabe izkušnje s servisi v Ljubljani in okolici?
Še en glas za Cerarja, dobre izkušnje, kar se tiče rednih servisov, sicer spadajo med manjše Seat dealerje a se zato posvetijo stranki in avtu.
Lahko ti je pa žal, da nisi avta kupil pri Slavku v Kranju
Kar se cene tiče, po mojem ne boš veliko prebral.
Pri nas dva SEAT-a servisiramo pri Carcommercu v Litiji. Zaenkrat samo pozitivne izkušnje. Tudi pri nabavi novega ni bilo nobenih težav s papirji.
CarCommerce LITIJA, ze 3tji Seat v familiji in samo pohvalno tako servis kot tudi pomoč na cesti ( večje kamenje na cesti in karter se ne marajo) Pripeljal nadomestnega, razlozil , nalozim mojega on na servis jaz pa naprej.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.