Kam na nedeljsko kosilo center LJ

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Torej, ene 12 komadov, kam jest v centru ljubljane, recimo 5 minut peške od prešerca,

Nebi pa nekih fenci gostiln, ker bom počastil sorodnike s kmetov
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Kavalino ni ravno za klene ljudi s podeželja. Pa ne mislim slabšalno. Ampak si ne predstavljam enega preprostega krepkega možakarja, kako je nek zrezek na rukoli na kvadranem krožniku. Bi pa predlagal še Figovca.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Vodnikov hram, čeprav že dolgo nisem bil tam. Pojdi pogledat prej teh par gostiln, vzame ti 30 minut, pa saj veš kam jih pelješ, da ne bo pol razočaranja.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Kavalino ni ravno za klene ljudi s podeželja. Pa ne mislim slabšalno. Ampak si ne predstavljam enega preprostega krepkega možakarja, kako je nek zrezek na rukoli na kvadranem krožniku. Bi pa predlagal še Figovca.

Kavalinota zarad kelnerjev ne bi predlagal. Sem bil tam že vsaj 50x na kosilu, ker je pač relativno blizu šihta... Kelnarji so obup, sploh v zgornjih nadstropjih. Mogoče je zvečer drugače, ko ni navala na kosila... Drugače pa nimajo švoh lazanje, pa včasih je bilo vredu Fuži s puranom v smetanovi omaki.., zdaj nazadnje dvakrat ni bilo ok, pretrde testenine, presuho vse skupaj.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Pozna kdo restavracijo Separe v LJ?

Gruntam kam bi šel v dvoje na večerju jutri. Separe ali Kovač.

Za Kovača sem slišal zmerne cene in odlične steak-e. Za Separe pa mi je sodelavka rekla, da je bila zadnjič in se ji je zdelo super.

Nasveti?

aja, pa ne iščem 50+ EUR na obrok in 10 hodov. Pač glavna jed, pijača in sladica, mogoče še juha, verjetno ne.

Nazadnje urejeno:

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Ko sem bil jaz, je bilo odlično. Pašteta za predjed je bila odlična, sladica pa je tudi izvrstna

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
A tale Sestica ima kaksno vezo z Osmico, ki je del Allegrie? Ce me spomin ne vara sta nekako nasproti drug druge. Ena gleda na SKB banko ena pa na Nazorjevo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Lastniško ne vem. Gostinsko, pa pomojem ne. Na vrtu vem, da so mize tudi nekega drugega lokala poleg šestice (najverjetneje osmica, ker sem videl pizze)..., ampak so zadeve ločene.

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
@ynos in notranjc

Aha, ker Osmica ter Allegria me ne vidijo vec, bolj salabajzerskih natakarjev pa se ne, predvsem Osmica. Poden.