Kam na Hrvaško morje za 3-4 dni?

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Daj malo bolj natančno povej, kaj želiš, pričakuješ...kako daleč si se pripravljen peljati...??
Bi rad miren dopust, ali več zabave?

Lahko ti priporočimo kaj v Istri, ki je blizu, ali kaj v južni Dalmaciji...lahko so to otoki, ali pa celina...

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Zdajle?
Poreč.
Opatija.
Rabac.
Krk .
Šibenik.
Vedi, da pregovor "što južnije, to tužnije" za izvenpenzionsko ponudbo še kako velja.

TheAnswer

Dvojček št. 1
7. avg 2007
3.732
0
36
40
Rabac je super, čeprav sem včasih še s tastarimi veliko tja hodil, sem bil slab mesec nazaj ponovno prijetno presenečen kako so vsi prijazni, kako je morje čisto itd...

Super je tudi ker si iz Ljubljane tam v dobrih 2h urcah.

Je pa res da če iščeš kraj kjer se zvečer "dogaja" pol Rabac ni ravno najboljša izbira.

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
Zdej ko je dol samo avtocesta, bi lahko šel tudi do Zadra. Je dokaj veliko mesto z lepih starim mestnim jedrom. Zelo dobra hrana, najboljše meso na Hrvaškem. Od tam greš lahko na kakšen izletek na Pag, pa do drugih manjših mest v okolici.
lp

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
mah, če sta v paru niti ni važno...
evil.gif

zdaj lahko brez težav seksaš ali piješ na vseh plažah, kulturnih spomenikih, objektih državnega pomena,...
evil.gif

nikjer žive duše, res priceless!

jaz sem ravno včeraj prišel z nekajdnevne plovbe po jadranu.
bil pa sem v moški družbi, tako da sem bil za par naštetih zadev prikrajšan, hehe

bili smo na silbi, olibu, lošinju, cresu, brijonih,...
vsaka izmed lokacij ima svoje čare. je pa povsod zelo mirno, tako da za uživat je idealno.

sicer offtopic in kot balast, ampak vseeno nekaj slikic za pokušino:

potrebščine

mimo kamenjaka proti jugu

morje je bilo povsem mirno

po parih dneh brez žena smo na otoku videli tale znak, ki nam je dal upanje za MILF Hunting!

žal je bila najmlajša prebivalka otoka iz leta, ko je trubar izdal abecednik...

večerja:

res trpljenje...

prepričevanje o kosilu tega dne...

....in kosilo

v nerezinah

nočna plovba

še ena nočna...

in zajtrk zadnjega dne, pred brijoni...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Se še jaz priključim tejle temi.

Kaj pa otoki srednjega jadrana. Dugi, Pašman, Ugljan, Murter...

Kako je sploh z apartmaji v teh dneh? Se da dobit kaj ali je vse zaprto in je treba iskat (odprte) hotele?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Apartmaje boš sigurno našel, ker jih je ogromno v hišah kjer sicer bivajo tudi lastniki. Edini problem zna biti z ogrevanjem.

Čeprav za tale čas bi jaz raje pogledal za kakšnim hotelom + bazen + savna + masaža + razvajanje takšno in drugačno
smile-1.gif