Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Seveda jih je kar nekaj, poleg teh ki si jih naštel bi dodal še Pikol in Debeluh(slow food oddelek) mogoče tudi Skaručna, ampak tam šefe kar malo preveč posiljuje goste s svojimi idejami.
Vendar je Lojze kar No.1.
Brioni res niso v tem rangu. Čeprav se jedilni list zanimivo bere in jedi jim fotka sam DeAn Dubokoviæ (da na papirju zgledajo bolj okusne kot v resnici so) in so član evropskega združenja Jeunes restaurateurs d'Europe (v elitni družbi zgoraj omenjenih)
Kljub vsemu bi rekel, da hrana ni vrhunska. Ampak, kaj pa jaz vem, ko mi med vrhunsko hrano spadajo æevapi pri Harambaši
Hmmm... sem prebrala... Ok, res nisem nek poznavalec in ne bom se delala pametno, ampak meni je blo do sedaj res vedno vse všeč, pa se mam za dokaj izbirčno in ne pojem kr vsega kar dobim na krožnik... Mogoče sem mela srečo? Mogoče bom čez kako leto pa js napisala kakšno kritiko... Kakorkoli, v komentarjih je nekdo omenil tisto gostilno čez cesto - ja, tam majo pa super juhe
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.