Kam jest-vrhunska restavracija....

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Razen preveč osladnega natakarja
evil.gif
priporočam gostilno Čubr

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.198
113
www.adriamedia.si
bonk.gif

Če išče vrhunske restavracije, je Lojze kar pravi odgovor.

Ni pa edini: tu je še Danilo (Reteče), Pri veselem merjascu (Lj), Franko (Kobarid), pa še in še. Ni jih malo pri nas.

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.577
10.794
113
čak mal, je to v kleti dvorca? ko ima neke poceni stole in mize pokrite z belo rjuho???

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Seveda jih je kar nekaj, poleg teh ki si jih naštel bi dodal še Pikol in Debeluh(slow food oddelek) mogoče tudi Skaručna, ampak tam šefe kar malo preveč posiljuje goste s svojimi idejami.
Vendar je Lojze kar No.1.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Ampak *bojda* grejo v to smer. Nisem pa še bil tam, oz. samo 1x na zajtrku.

In še to: zadnjič sem slišal porazno kritiko Podvina (ex. JB). Baje so od prejšnje garniture ohranili meni in cene, kakovost pa
uf-1.gif
Iz ust nekoga, katerega mnenje cenim in ki ni ravno "pašteta in konzerva" tip človeka. Ima še kdo podobne izkušnje?

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Ruj, Dol pri Dutovljah

Pri Markotu, Stražišče pri Kranju (vsaj ene 5 let nazaj je blo super)

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Brioni res niso v tem rangu. Čeprav se jedilni list zanimivo bere in jedi jim fotka sam DeAn Dubokoviæ (da na papirju zgledajo bolj okusne kot v resnici so) :D in so član evropskega združenja Jeunes restaurateurs d'Europe (v elitni družbi zgoraj omenjenih)
wink-1.gif

Kljub vsemu bi rekel, da hrana ni vrhunska. Ampak, kaj pa jaz vem, ko mi med vrhunsko hrano spadajo æevapi pri Harambaši
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Hmmm... sem prebrala... Ok, res nisem nek poznavalec in ne bom se delala pametno, ampak meni je blo do sedaj res vedno vse všeč, pa se mam za dokaj izbirčno in ne pojem kr vsega kar dobim na krožnik... Mogoče sem mela srečo? Mogoče bom čez kako leto pa js napisala kakšno kritiko... Kakorkoli, v komentarjih je nekdo omenil tisto gostilno čez cesto - ja, tam majo pa super juhe
grin1.gif
to pa res.