Kam je šel fitness?

ne6c

Pripravnik
13. mar 2013
40
0
6
Prejšnji teden sem imel recovery week v svojem Insanity programu in sem se pač odločil, da bom šel pogledat še malce dodatno v fitnes za ta teden. Pridem v fitnes, notri par mulcev(tam nekje konec srednje šole izgledajoči) in ena ženska. Si pravim kul, ni veliko ljudi, ne bo veliko čakanja, se spravim na orbitrek za 15 minut, da se vsaj malce ogrejem in pride en za mano in se spravi na orbitrek zraven mene, pogleda na moj ekran, da vidi na kateri stopnji delam in začne gonit, jaz si mislim svoje in odgonim tistih 15 minut in mulo po 10 minutah skoraj umre na orbitreku
stupid-1.gif
.
Ok, naredim svoj workout in potem opazim, nobeden izmed njih ni delal ničesar drugega, kot vaje za rame, biceps in triceps
ne-ne-1.gif
Ampak, OK mogoče so pač delali roke danes, ampak ne, skozi celoten teden so delali le in samo roke, jih pogledaš v noge, so bili kot zobotrebci.
Se spomnim, kakih 10 let nazaj sem šel prvič v fitnes me je bilo sram, ker nisem imel pojma v pravilni formi in so se mi "starci" v fitnesu norca iz mene delal, kamoli, da nikoli nebi delal hrbta, riti in nog
13.gif
. Danes je očitno vse drugače, "glavni" v fitnesu so postali "muloti" okoli 18 let, ki nimajo pojma o formi, mislijo, da druge vaje, kot za rame, biceps in triceps ne obstjajo in premetavajo palico na benchu in seveda ne smem pozabiti obveznega gledanja svojih mišic in šajnanje lanca v ogledalu 10min, vsakič ko je kdo naredil svoj set in žlampanje proteinov, kot, da so voda.

Upam, da sem res priletel na tako "skupinico" in čuden, drugače je kultura v fitnesih res enormno padla, da tega, da končaš svojo vajo in obrišeš mašino od svojega švica, sploh ne omenjam, se usedem na mašino za prsi in je bilo še vse mokro od prejšnega
stupid-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Mislim da nisi nič narobe naletel, ampak večina ljudi dela samo za zgornji del telesa!
Tisto lahko razkažejo, ostalega pa ne, zato delajo samo za zgornji del telesa, potem pa ko je treba kak BS (back squat) ali pa FS (front squat) pa ne vedo niti kaj to je.
Ne se niti obremenjevat z njimi, škoda časa, itak jim ne moreš pomagat.
smile-1.gif

ne6c

Pripravnik
13. mar 2013
40
0
6
Ko bi si vsaj na benchu dali neko normalno težo gor, tako, pa si mečejo neke ful prehude uteži in se napenjajo in stegujejo, da bo njihova hrbtenica pri 30 v obliki črke C

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik Mikulja pravi:
pol se pa tkole šopirijo: hahahahaha

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ellu6XgibBs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

bonk.gif

Blazn grdo. Nč, pol pa bula.. K da bi imel silikonske vsadke. Pa tisti buli levo in desno od vratu... WTF!

Je kolega že bol -
IMG_2.png

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Hahahhah, dej nej en nardi, da en prut drugmu gledata, k mali gleda gor, veliki pa dol njega pa si sikata
hysterical-1.gif

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
KSZ
Te novodobne fitneserje je treba malo nagnat v hosto, ali pa kak kramp pa lopato v roke, kakšno karjolo zemlje na kup po bosanki zapeljat itd. Me zanima, kolko jih zdrži 30min. Da ne govorim o kakšnem cepljenju drv ipd. Pravih decov že zdavnaj ni več. Samo še neki wannabe biceps power in to je to. Noge kot zobotrebci in na fitnes se mora do vhoda z avtom pripeljat, ker se mu 5min z biciklom ne da prikolesarit.

Se kdaj dobim s kolegom v Conexu na čaju in pred vhodom si razkazujejo biceps, triceps itd. Oujea.
Sem včasih hodil v fitnes pozimi. In vedno večali manj delal vaje z lastno težo. Kakšni izpadni koraki z utežmi so tudi bili vmes, pa so me gledali, kot da sem iz lune padel. Da ne govorim o kakšnih žabjih poskokih. Ali pa drog. To je res španska vas za wannabe bicepse.

Še ena taka nevmesna. Kvihte sem popolnoma opustil. Več let že nisem kvihta v roke prijel. Samo lastna teža in zelo rad kakšne zunanje aktivnosti - ne samo tek, šprinti ipd, ampak kot sem že omenil - raznorazna fizična dela. Še vedno porinem 100kg bencha brez problema in samo sklece pumpam(kot podobna vaja). Sem se še sam čudil, kako je to možno, včasih pa kot mulc nisem 100kg porinil, pa če sem se na trepalnice postavil.
Skratka, decov manjka
grin1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Morate vedeti da to niso redni obiskovalci fitnesa, sam sicer redno fitnesiram že cca. 3 leta...prej pa po okoli 6 mesecev na leto (takrat sem bolj krožne treninge delal, toliko da čez jesen in zimo nisem čistro brez kondicije ostal). V glavnem, je pa vsako leto huje....po novemu letu pridejo tisti ki si zastavijo da bodo shujšali (no teh sedaj že kakšen mesec ni več), se pa sedaj počasi pojavlja druga runda (teli, kateri mislijo biti do julija nabildani)...in to je vsako leto enako...seveda ne bo nič od top šit forme za morje, si pa kot pravite mečejo kilaže, se krivijo, izmušljujejo nove vaje..WTF??....noge pa več ali manj vsi pustijo pri miru....OK danes se je nekdo našel, si nadel pas, in naložil 140 kg prostega počepa (sem mislil da bo treba rešilca klicat), ampak se je znašel...rit je spustil za 10cm dol in nazaj gor porinil
hysterical-1.gif
....ampak OK...vsakemu svoje...je pa res da tak dizaster še nikoli ni bil kot je sedaj.

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
ja tote fitnes so smešne ja :D Maš take ko pridejo na fitnes pa se menijo kot da so na pijačo šli, tak ena vaja na 5 minut.. Maš tudi take ko vmirajo polek vsake vaje, spozviti celi.. Zadnjič glih se en tak drl da smo mislili da ga bo kap spekla uspod benča.. Al pa dekline ko majo 20 kil preveč pa delajo vaje za noge pa za rit.. majstrice

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
Citat:
Uporabnik Mikulja pravi:
pol se pa tkole šopirijo: hahahahaha

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ellu6XgibBs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

bonk.gif

Blazn grdo. Nč, pol pa bula.. K da bi imel silikonske vsadke. Pa tisti buli levo in desno od vratu... WTF!

Je kolega že bol -
IMG_2.png

Oni iz videa nima nabildanih mišic, ampak v bistvu otekline od "synthola", ki si ga je našprical vanje. Smrtno neumno in nevarno.

http://syntholfreaks.com/
https://www.youtube.com/watch?v=HEHxCAR2suM

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Če tako misliš, potem se raje ne oglašaj v takih temah...

Prav velike mišice, kot je dvadriceps, je treba obremenit, da učinkoviteje hujšaš. Pa tudi tisto o jačanju telesa mi ni jasno, torej meniš, da ženska, ki hujša ne sme dvigovat uteži? Ti bi jo dal samo na kardio, a?

Obremeniš mišice, predvsem večje, osnovne mišice, telo zaradi tega še cel dan rabi energijo, ki jo potem črpa iz maščob...če bi delala ženska na tvoj način bi rabila veliko več časa za hušanje, pa še mlahavo telo bi imela. Obliko telesu dajejo prav mišice, ženska brez dodatnih beljakovin in testosterona itak ne more (razen če res pretirava s treningom) tako hudo nakvihtat, da ne bi izgledalo grdo.

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
kardio, orbitrek pa na dieto..

finta je v tem ker ji noge ostanejo..

drugače pa si poglejte malo videe od zyzz-a ..