Prejšnji teden sem imel recovery week v svojem Insanity programu in sem se pač odločil, da bom šel pogledat še malce dodatno v fitnes za ta teden. Pridem v fitnes, notri par mulcev(tam nekje konec srednje šole izgledajoči) in ena ženska. Si pravim kul, ni veliko ljudi, ne bo veliko čakanja, se spravim na orbitrek za 15 minut, da se vsaj malce ogrejem in pride en za mano in se spravi na orbitrek zraven mene, pogleda na moj ekran, da vidi na kateri stopnji delam in začne gonit, jaz si mislim svoje in odgonim tistih 15 minut in mulo po 10 minutah skoraj umre na orbitreku
.
Ok, naredim svoj workout in potem opazim, nobeden izmed njih ni delal ničesar drugega, kot vaje za rame, biceps in triceps
Ampak, OK mogoče so pač delali roke danes, ampak ne, skozi celoten teden so delali le in samo roke, jih pogledaš v noge, so bili kot zobotrebci.
Se spomnim, kakih 10 let nazaj sem šel prvič v fitnes me je bilo sram, ker nisem imel pojma v pravilni formi in so se mi "starci" v fitnesu norca iz mene delal, kamoli, da nikoli nebi delal hrbta, riti in nog
. Danes je očitno vse drugače, "glavni" v fitnesu so postali "muloti" okoli 18 let, ki nimajo pojma o formi, mislijo, da druge vaje, kot za rame, biceps in triceps ne obstjajo in premetavajo palico na benchu in seveda ne smem pozabiti obveznega gledanja svojih mišic in šajnanje lanca v ogledalu 10min, vsakič ko je kdo naredil svoj set in žlampanje proteinov, kot, da so voda.
Upam, da sem res priletel na tako "skupinico" in čuden, drugače je kultura v fitnesih res enormno padla, da tega, da končaš svojo vajo in obrišeš mašino od svojega švica, sploh ne omenjam, se usedem na mašino za prsi in je bilo še vse mokro od prejšnega
Ok, naredim svoj workout in potem opazim, nobeden izmed njih ni delal ničesar drugega, kot vaje za rame, biceps in triceps
Se spomnim, kakih 10 let nazaj sem šel prvič v fitnes me je bilo sram, ker nisem imel pojma v pravilni formi in so se mi "starci" v fitnesu norca iz mene delal, kamoli, da nikoli nebi delal hrbta, riti in nog
Upam, da sem res priletel na tako "skupinico" in čuden, drugače je kultura v fitnesih res enormno padla, da tega, da končaš svojo vajo in obrišeš mašino od svojega švica, sploh ne omenjam, se usedem na mašino za prsi in je bilo še vse mokro od prejšnega