Kam je izginil PINK TV?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Nenadoma nam je doma izginil PINK TV, čekiram njihovo spletno stran, smo zamenjal oddajnik, sedaj pokrivamo 99% .si, dajte iskanje kanalov, če je zatajila avtomatika.

Dam iskati, ne najde nič novega. A je možno da sem v tistem 1% ali kaj je krivo zdaj za to?

Saj meni je čisto vseeno za ta program, ampak tastaredva včasih sredi noči vklopita TV in tam se je stalno nekaj vrtel (doslej smo bili pač čisto happy z osnovnimi programi, ki jih lovi antena).

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
jaz sn ga mel mensezdi na 63, več kot do 20 pa nikol ne grem, tak da zarad mene ga ne rabi bit...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ja no kot rečeno jaz furam samo sprejem na antene, to je pa edini kanal na katerem se kaj dogaja celo noč, pa magari ponovitve. Pač starejši zgleda rabijo, da nekaj ropota, da lahko smrčijo.

Če bi se lahko držali teme...

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Pink TV je isto kot Info. Sranje kjer ne plačujejo svojih delavcev.
To bo, ja...
bonk.gif

Uradno sporočilo:
Citat:
Pink Si na novem kanalu
Sprememba frekvence
10. december. 2011 ob 14.55

Gostovanje televizije Pink Si se je preneslo na drugo frekvenco, zato boste najverjetneje morali ponovno nastaviti številko televizijskega kanala.

Spoštovani gledalci,

sporočamo vam, da je gostovanje televizije Pink Si prešlo z multipleksa B na multipleks A, kar omogoča večjo, kar 99 % pokritost ozemlja z digitalnim signalom. Nekateri sprejemniki bodo sami zaznali spremembo, pri večini pa je treba ponoviti postopek nastavitve programov. V primeru, da sprejemnik še vedno ne najde programa Pink Si, vam predlagamo, da se obrnete na vašega operaterja.

http://www.tvpink.si/index.php?stran=novice&novica=7

Zetor

Pripravnik
6. apr 2010
451
2
16
Vsi v trenerkah ne bodo preziveli brez nacionalne televizije.
Bo nova vlada pokrila izgubo te televizije ki nima vec za prezivetje in placilo za oddajanje v B muxu.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.040
1.260
113
42
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Pink TV je isto kot Info. Sranje kjer ne plačujejo svojih delavcev.
To bo, ja...
bonk.gif

Uradno sporočilo:
Citat:
Pink Si na novem kanalu
Sprememba frekvence
10. december. 2011 ob 14.55

Gostovanje televizije Pink Si se je preneslo na drugo frekvenco, zato boste najverjetneje morali ponovno nastaviti številko televizijskega kanala.

Spoštovani gledalci,

sporočamo vam, da je gostovanje televizije Pink Si prešlo z multipleksa B na multipleks A, kar omogoča večjo, kar 99 % pokritost ozemlja z digitalnim signalom. Nekateri sprejemniki bodo sami zaznali spremembo, pri večini pa je treba ponoviti postopek nastavitve programov. V primeru, da sprejemnik še vedno ne najde programa Pink Si, vam predlagamo, da se obrnete na vašega operaterja.

http://www.tvpink.si/index.php?stran=novice&novica=7

Ti že veš...."uradno"

hgard

Guru
22. jul 2007
4.081
582
113
Kaj pa pravi Norkring na tole? Ali ni bilo rečeno, da se komercialke selijo na mux B?

Ravny

Pripravnik
23. avg 2007
667
3
18
Pa ni dolgo nazaj ko so vložili tožbo proti rtvslo da imajo komercialne programe na MUX-A ?!?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.016
5.648
113
Na T2 mamo pinkSi še zmeram...tud kanal se ni spremenu