Kam Februarja 09?

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
Kje bi bilo najboljše oz. kam se najbolj splača glede na vreme in denar, v ferbuarju 09......

Sam imam namen odletet, v Hurgado (Egipt), ampak nisem zihr, zanimajo me tudi drugi deli sveta
smile-1.gif

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Tajska, če dobiš ugodno letalsko karto (kolikor vidim so trenutno na Odklopu po slabih 700 EUR).
Vreme je takrat tam božansko (no, njihova zima ima cca. 30 stopinj), cene pa so smešno nizke.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
No ja, jaz sem bil tam letos februarja in marca, za tak drobiž mi je popolnoma vseeno, če je aprila še kakih 10% ceneje.
Vsekakor je bistveno ugodneje od kakega Dubaja.
wink-1.gif

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
jaz mam tud februar rezerviran za tople kraje.. Buenos aires iz Benetk cca 800 eur se sliši mamljivo... Sicer pa ni važno, sam da se gre, ker mam že poln Q. te zime&megle...

lp

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Priporočam kar sm naredu letos februarja
grin1.gif
10-14 dni, all in, cca 1100-1250eur.
Pa še lih sezono whale watchinga maš
smirk-1.gif

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
Kje bi bilo najboljše oz. kam se najbolj splača glede na vreme in denar, v ferbuarju 09......
Sam imam namen odletet, v Hurgado (Egipt), ampak nisem zihr, zanimajo me tudi drugi deli sveta
smile-1.gif
mislim pa, da slabše izbire kot je Hurgada sploh ne moreš najti..
Priporočam- Cuba! salsa, mojito, prelepe plaže (sploh če imaš lastni prevoz), prijazni ljudje, barve...

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
Varadero je nekak najceneje, kam pa ti priporočaš na kubo! kakšne so cene tam, rabiš veliko denarja za tja
17758-icon_confused.gif

hvala

Nazadnje urejeno:

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
sej o kubi je bilo ze dosti napisanega- mal pobrskaj, mislim, da je tudi reportaža ....
odvisno je kaj zelis in kak tip si- lezanje v hotelu al ruzak na ramo... je pa varadero sigurno boljši kot hurgada (lepše plaže, bolj sproščeni ljudje). zame osebno je havana čisto noro mesto, pa Vinales z nasadi tobaka, Remedios s karnevalom Las Parrandas in okoliške plaže idealne za snorklanje.. samo do plaž rabiš avto.. (enkrat smo šli s taxijem- uro vožnje tja, uro nazaj, vstopnina (vedno!), pa še cel dan nas je čakal= 30 eur). drugače so pa cene čisto evropske. samo, če se mal znajdeš lahko tud domačo valuto uporabljaš (v varaderu ziher ne), potem je pa smešno poceni... kakšne so zdele cene tam preveri na odklopu ali sta forumu pa ti bodo iz prve roke povedal. je pa sigurno drazje kot v egiptu. sicer pa, več mojitosov boš spil, dražje bo..
grin1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik decva pravi:
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
smile-1.gif
Priporočam- Cuba! salsa, mojito, prelepe plaže (sploh če imaš lastni prevoz), prijazni ljudje, barve...

Prosim?
confused-1.gif

Zakaj pa je Hurgada slaba izbira? Bil tam letos in sem čisto navdušen, sicer najprej doživiš kulturn šok, sploh če si v centru, nato se pa težko ločiš.
cheer.gif

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik decva pravi:
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
smile-1.gif

Prosim?
confused-1.gif

Zakaj pa je Hurgada slaba izbira? Bil tam letos in sem čisto navdušen, sicer najprej doživiš kulturn šok, sploh če si v centru, nato se pa težko ločiš.
cheer.gif

Hja no.... če izbiraš med hurgado in cubo, potem tu sploh ni dileme....
smile-1.gif

Načeloma mi pa egipt ni najbolj všečen.... ali pa sem malce naveličan arabskih dežel....

Meni je bila recimo čist huda Srilanka, ljudje čist drugi in plaže tudi!

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:

Prosim?
confused-1.gif

cheer.gif

ne razumem nad čem pa si bil tako navdušen? nad hoteli? plažo? hurgado kot mestom, ki predstavlja egipt ((ma kak kulturni šok prosim?)?
no, če si malce več potoval, si verjetno ugotovil, da hurgada ne predstavlja najlepšega egipta, plaže so pa daleč od tistih "rajskih", ki jih vidiš drugod po svetu... sicer pa, vsake oči imajo svojega malarja...

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Nisem šel v Hurgado zaradi plaže in lenarjenja. Šel sem tja, da si nekatere stvari ogledam.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Hurgada, je izhod v sili, če se na hitro odločiš za dopust in vzameš Last minute ponudbo. Ne, da je slabo, sploh, če si tip turista, ki rad preleži dan ob hotelskem bazenu in mu godi, da se ga pedena spredaj in zadaj, vendar ne moreš primerjat Hurgade s Kubo.

Kuba ima zgodbo, temperament, če si malce avanturista potem je to vsekakor odličina izbira.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
ce ze Egipt potem Sharm ne Hurgada, z Kubo nikakor ni primerljivo, vendar je potrebno upostevat da je Kuba tudi cenovno precej visje.