kaljenje nocnega reda in miru

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
sosed ma ponoci ob stirih zjutraj feste (pijani+zadeti ko norci), vsak vikend. blok. derejo se nenormalno, kot budale in motijo pocitek. kaj se za take primere lahko poklice 113?
je res, da ce se skifi pripeljejo pa kao pol nic ni (foter od tega soseda dela na policiji
crazy1.gif
), da bi moral jaz placat ker sem jih klical?

resni odgovori prosim

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Najprej sožalje, ker živiš v takšnem bloku !

Če se to zgodi 1x na mesec, ajde, človek požere zadevo, ampak da konstantno se to dogaja iz vikenda v vikend potem pa je too much !

Javni red oz. nočni mor mora biti :

* od ponedeljka do sobote : 22.oo do 06.oo ure

* v nedeljo cel dan (sosedje niti trave ne smejo kosit!)

Če mu foter dela na policiji, potem pa se obrni na drugo PP. Če te bodo usmerli nazaj na tvojo (mislim tisto, ki ima prek tvoj rejon) potem pa jim povej, da pač njegov oče tam dela in da se ne zgodi nič. Zdaj je vprašanje, katero postajo dispečar na 113 obvesti o nemiru, ki se dogaja.

Verjetno ne glih tisto, kjer je zaposlen njegov foter.

Pokliči na določeno postajo, saj so dežurni. Če pa tudi to ne pomaga, potem pa je edino, da se obrneš na institucijo, ki je pristojna za te zadeve. Morda na župana ....

Nekako je treba te ljudi ustavit, čeprav imajo "veze" pri policiji!

In ob tem se človek zamisli : pa takšni bi nam državljanom naj bili za vzgled ?

EDIT: alexx v katerem delu MBja se ti to dogaja ?

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
konstantno se to dogaja. mene samo zanima, ce je to res, da v kolikor klicem 113 in da potem kao ni nic, al pa tud ce je, da mi bodo plavi izstavili racun za klic in intervencijo (ker pac ni nujno)

borova vas
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Glej ... tvoj primer ko pokličeš ni tako nujen kot recimo prometna nesreča, ampak je tvoj primer kljub temu kršenje. Izstavit račun ?
To še nisem slišal, vem da to lahko naredijo gasilci za policaje nisem slišal še tega.
Borova vas ? To imajo Taborski preko, daj se obrni recimo na Maistrovo ali Vošnjakovo, tam so ponavadi policaji bolj nabildani, ki umirjajo hrabre ponočnjake.
V kolikor pa to ne zaleže pa ti pravim .... napiši pismo Kanglerju, te nič ne stane.
Pač omeniš, da je njegov oče policaj in da ko pokličeš, da ne zaleže in se žur nadaljuje ...

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Kaj pa če bi med pogovorom s policistom šel na hodnik ali pa pred sosedova vrata, da sliši hrup?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
nisem se klical, sem pa mu ze ene parkrat zagrozil, pa je blo kak vikend mir, pol pa spet.
ja, saj ko bi klical, bi sel pred vrata, da bi se slisalo, to sem razmislil. je pa tako, da je eno nadstropje nad nami in je to nenormalno.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
nic ne bos dosegel! Imam podobno situacijo z bifejem pod oknom oz. 100m stran in je ravno toliko, da imajo lahko odprto celo noc, ker kao ni okoli bliznje soseske. Policija se sploh primaje vec ne, mogoce po 1h od klica ampak je mir eno uro potem pa spet razgrajanje, razbijanje steklenic, mopedi itd.. 3-4 noci na teden!!!

zaenkrat sem nabavil zamaske za usesa, mi bo pa kmalu do.pizdilo. takrat bom vzel zakon v svoje roke, obcina pravi, da nic ne more. jebes taksno demokracijo kjer so priviligirani samo nekateri.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
No, glede na to, da živim nad Bachusom nebi o tem, kaj je motenje miru
wink-1.gif

Ampak tudi mene zanima, kako glasno pravzaprav imajo lahko muziko? Ker od četrtka do nedelje je obupno.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
sosed ma ponoci ob stirih zjutraj feste (pijani+zadeti ko norci), vsak vikend. blok. derejo se nenormalno, kot budale in motijo pocitek. kaj se za take primere lahko poklice 113?
je res, da ce se skifi pripeljejo pa kao pol nic ni (foter od tega soseda dela na policiji
crazy1.gif

resni odgovori prosim

Če jih ne moreš premagat se jim pridruži
grin1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.547
2.935
113
v lokalni ostariji
khem

ce zivis v bloku kako to da drugih ne moti? ker ce moti VSE ostale potem pa dajte vsi klicat milicnike... ce pa moti samo tebe potem se pa zamisli:)))

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Bo treba kar policijo poklicat če z opozorilom nisi dosegel kaj veliko. Potem zna biti vajin odnos malce začinjen ampak mir boš imel.

Srečno.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik ggg pravi:zaenkrat sem nabavil zamaske za usesa, mi bo pa kmalu do.pizdilo. takrat bom vzel zakon v svoje roke, obcina pravi, da nic ne more. jebes taksno demokracijo kjer so priviligirani samo nekateri.
Pošlji pritožbo na pristojen inšpektorat, ti jo morajo po defaultu obravnavati, in naroči meritve hrupa. Če bojo te presegale dovoljeno vrednost, bo lastniku bifeja izstavljena odločba. Če lastnik bifeja te ne upošteva v določenem roku se lahko tudi začasno prepove delovanje lokala.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
crazy1.gif

resni odgovori prosim

Ce poklices preko 113 mu MORAJO napoisati kazen, pa tud ce je od drnovska sin. Potem pa ce on kaj hoce, se mora pozanimati kdo je klical, pa lahko preko sodisca ugovarja na kazen. Ce ti klices 113, nimas z tem nobenih stroskov.

LP

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Policija redkokdaj napise kazen, pa tudi ce ti, je bolje kot da ti jo napisejo resevalci in gasilci, ker so policijske kazni "smesno nizke" proti omenjenim dvema. Ce za brezveze klices resevalce je takoj 160EUR.

LP