Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
JAz sem ravno v fazi kupovanja 220V adapterja na usb...in povsod piše izhod 5V in 500 mA. Bo pa prišel prav, ker se vse več naprav napaja preko usb-ja, pa da zaradi tega ne kurim celega računalnika.
Ja, to je dobra ideja, čeprav itak zraven večine novih napravic dobiš napajalnik z usb kablom dejansko.
Pazi pa, ker obstajajo 3 vrste USB priključkov: navaden, mini in mikro. Mene to heca, ker ima vsak hudič svojega in moram potem poleg USB napajalnika vlačit s seboj še 3 različne kable
Ja saj naprej od usb ima itak vsak svoje, čeprav se skozi bolj uveljavlja mini USB..samo smotano se m zdi kurit računalnik da si napolnim recimo Garmina...comp. rabi 300Wh, fila pa z 0,5A..ni ravno najbolj gospodarno (isto je z iPod-om ali konzolcama od Playstajšna).
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.