Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
tu vse piše :
What colors are this dress? White and gold or blue and black? Fierce internet debate is sparked by two-tone outfit - and even Kim and Kanye are divided!
Jaz resno ne štekam zakaj bi se vlekla burna debata kakšne barve je obleka, in se pregovarjalz farbenblindi. V bistvu ni uganke, gre za filozofsko debato, ker drugače je tak jasno kakšne barve je.
Enaka scena bi bila, ko imaš recimo en cvet od maka, in potem en prbije,kaj pa če mak ni rdeč, kaj pa če je rumen. In si v riti.
bolj ko postaja temno zunaj bolj modra postaja tudi obleka. je pa ta obleka na zelo močni svetlobi in je nikoli ne boš videl tako temno modre kot na drugih slikah.
v bistvu kot je rekel na tistem filmčku. odvisno tudi od ozadja ekrana. zelo odvisno od tega.
Citat: Uporabnik sajkek pravi:
LOL zdaj vidim da je dejansko en folk to vidi kot belo in zlato barvo. WTF kakšna nekalibracija oči. Mal me je strah ratalo. Kaj pa semaforji???
Ja zate ne vem,ampak obleka na zgornji sliki je definitivno zlata in bela,vsaj jaz jo tako vidim!
Pa vidim odlično,tudi semaforje,nisem farbenblind...me je pa strah ratalo zate
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.