Kakšen računalniški programer?

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Iščem enega računalniškega programerja, ki bi za telefone Nokia (symbian) izdelal aplikacijo za Prey.
To je program za sledenje izgubljene/ukradjene naprave.

To stran že uporabljam kar nekaj mesecev, kjer sem tudi prijavljen na mesečno naročnino za sledenje do 10-ih naprav.
http://preyproject.com/

Pred kratkim sem kontaktiral osebje Preya, kjer sem jih vprašal kako to, da za telefone, kot so Nokia z operacijskim sistemom Symbian, nimajo aplikacije za te telefone. V odgovor sem dobil, da je izredno težko izdelati aplikacijo za Symbian in če poznam kakšnega programerja, ki bi znal narediti aplikacijo.

Za odkup licence, bi se programer z njihovim osebjem sam zmenil.

Uporabljam Nokio N8-00 ... zelo drag telefon, zato bi mi ta aplikacija prišla zelo prav, ker sem enkrat ga že izgubil, in na srečo hitro dobil nazaj.

maremm

Pripravnik
26. dec 2010
357
0
16
bonk.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
(symbian)

Nokio N8-00 ... zelo drag telefon, zato bi mi ta aplikacija prišla zelo prav, ker sem enkrat ga že izgubil, in na srečo hitro dobil nazaj.

hysterical-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
No, kaj pa se jaz spoznam na računalništvo. Tak mi je rekel.

Sicer pa mi je tak vseeno kaj si mislite, jaz vem, da je ta program zelo koristen, pa da je ta nokia zelo dobra ... vaše mnenje me pa najmanj "boli" ...

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.589
1.256
113
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Iščem enega računalniškega programerja, ki bi za telefone Nokia (symbian) izdelal aplikacijo za Prey.
To je program za sledenje izgubljene/ukradjene naprave.

To stran že uporabljam kar nekaj mesecev, kjer sem tudi prijavljen na mesečno naročnino za sledenje do 10-ih naprav.
http://preyproject.com/

Pred kratkim sem kontaktiral osebje Preya, kjer sem jih vprašal kako to, da za telefone, kot so Nokia z operacijskim sistemom Symbian, nimajo aplikacije za te telefone. V odgovor sem dobil, da je izredno težko izdelati aplikacijo za Symbian in če poznam kakšnega programerja, ki bi znal narediti aplikacijo.

Za odkup licence, bi se programer z njihovim osebjem sam zmenil.

Uporabljam Nokio N8-00 ... zelo drag telefon, zato bi mi ta aplikacija prišla zelo prav, ker sem enkrat ga že izgubil, in na srečo hitro dobil nazaj.

počakaj še 2 leti pa bo to vse zgodovina
smile-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.475
449
83
ksz

A se na Alterju izbira tema leta, lahko v različnih kategorijah? Ker tale bi bila zagotovo vsaj finalist
smile-1.gif

moho

Pripravnik
30. avg 2007
208
0
16
Kaj pa je tako noro smešnega pri njegovi prošnji oz. predlogu?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Folku se kao zdi smešno, da še kdo hoče novo aplikacijo za Symbian, ki je kao zastarel... Če bo kdo želel zaslužit se bo že javu...

Jaz imam telefon s Symbianom pa sem čisto zadovoljen, čeprav je Android sodobnejši...

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.262
339
83
Smešno je to da bi investiral za nekaj tisoč EUR dela (če je tehnično sploh izvedljivo glede na zaprto platformo Symbiana) v operacijski sistem, ki je mrtva veja v razvoju.
Ob dejstvu da ima Android platforma na kupe podobnih aplikacij bolj ali manj brezplačno (npr. Motorola ima celo lasten portal s tako funkcionalnostjo).
No, to je smešno.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.034
1.839
113
Emona / Carnium
Predvidevam, da je bil odziv takšen zaradi samega "poslovnega modela"
grin1.gif

Verjetno pa so tudi kakšne alternative, kot Track&Protect. Nisem se pa nikoli spuščal v te zadeve, tako da bi izredno težko pomagal s kakšnim nasvetom.