Kakšen je idealen uporabnik alterja?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Sem npisal tam pri Alter ogledalu pa mi je sevlje zbrisal.

Torej, idealni uporabnik zagovarja cigansko kulturo, se pravi posilstva mladoletnic, kraje, pretepanje civilov, vožnjo z nerigistriranim avtom brez izpita in v vinjenem stanju ipd.

Idealni uporabnik zagovarja æefurje, saj je nabijanje narodnjakov med vožnjo, pretepanje nedolžnih, klanje in streljanje nedolžnih, po možnosti Slovencev del njihovega izročila.

Idealni uporabnik je za gradnjo đamije in ne govori čez RKC.

Sem še kaj pozabil?

Aja, pa niti pod razno ne vozi Golfa dizla.
hysterical-1.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Mal se še potrudi in kaj dodaj pa odvzem v bistvu pa je to to (zagovarjajo vse kar je drugačnega: ampak za soseda pa neb imel ciganov, ped..v, cerkve, - aja pa on mora met bolžga???!!!!! pa večga avta namreč)
l
r

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Tokrat tvoj post ni bil namenjen, da se gre brisat, ampak si imel to smolo, da si v istem trenutku oddal svoje sporočilo, ko sem jaz pritisnil brisanje zadnjih dveh sporočil, za katere verjamem, da se tudi ti strinjaš, da sta bila za izbris.

Tega sploh nisem vedel, dokler se nisi spet tukaj oglasil in sem šel preverjat in res videl tudi tvoje sporočilo zraven.

Danes si pač imel smolo.

Vseeno pa se ti tudi opravičujem.

lp

sevlje

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Idealen uporabnik alterja?
Hm... če pogledam v ogledalo, vidim takega, idealnega,uporabnika, kot urejenega moškega srednjih let s pospravljenim podstrešjem, življenjskimi izkušnjami, inteligentnega, simpatičnega, ki zna tudi kaj praktičnega narest...
Ima pa tudi slabe strani: ne zna uporabljati celofana pri zavijanju besed, ne zna unovčiti svojega znanja na primeren način, ne zna se postaviti zase in požre ves sranje, ki mu ga butli servirajo... Ta bo kmal crknu, nima možnosti preživetja, ker taki karakterji dandanes ne morejo prosperirati.

Skratka - idealnega uporabnika verjetno ni.

Če pa pogledam tvoj opis, sem pa fejst prekratek
grin1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Mal se še potrudi in kaj dodaj pa odvzem

Malo me matra še glede avta. BMW ne, Honda še manj, KIA je v zadnjem času tudi na udaru. Torej, kakšen avto bi moral vozit?

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
samo, da je visokega al višjega (sem že pozabila malo)cenovnega razreda
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Idealen uporabnik alterja je levičarsko usmerjen žabar, ki ima vedno neke cinične opazke in na svet gleda s pridržkom, a nad ostalimi. Vedno ima v rokavu argument za protiudarec, pametuje do onemoglosti, je nestrpen do RKC, deluje izjemno samozavestno in vsevedno. Ima dobro službo, plačo nad 1000€, vozi avto letnik 2000+, v prostem času se ukvarja z vsem mogočim, predstavljivim in nepredstavljivim, ima doma najnovejšo tehnologijo in lepo punco, ki jo večkrat na dan pumpa.

Takšno predstavo sem si jaz ustvaril z leti!
grin1.gif