Kakovost kamer na bencinskih pumpah?

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Zanima me, ali so res kamere na benciskih črpalkah toliko 'out of date' ali pa dejansko policisti ne morejo razkrinkat, kje 'skuteraši' &co tankajo. Namreč nemogoče je, da sem hkrati na pumpi s petimi skuteraši brez tablic (skuterji brez oklepov&tablic).

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Sej skuteraši nimajo tablic, kako nej pa izsledijo. ne moreš pričakovat, da bodo policaji skoz na pumpi visel. Drgač pa če ma tablico se da razbrat.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Franci, predvidevam, da so bili na skuterjih čapci. In to mladoletni. S to obliko homo sapiensa se učinkovito poračuna na način, ki ga ne smem zapisati. Kamere lahko kar pozabiš.

K sreči vsake toliko kdo od združbe konča s svojim skuterjem pod kolesi kakšnega tovornjaka, kombija, mestnega avtobusa in se njihovo število malce zmanjša.

Pest control.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
to je pa pravna država
smirk-1.gif

včasih kar ni dovolj dokazov
grims-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kamere na rdečih pumpah so res za en K. Če modela ne poznaš na videz, ga tut na kameri neboš.
Ponoči ko imajo vklopljene luči, se celo tablica slabo vidi, ker jo flešira. Ko sem še tam delal kot študent,
so me vedno klicali v pisarno (v avtopralnici sem delal), da sem zajel sliko in jo nato zameglil v programu od kamer, da smo barem
lahko na PP javli katera tablica je bila,.... Čapci so te oraubal, sožalje, dobli jih nebodo.
Kot je kulpauer zapisal, barem se samo redčijo s pomočjo odvzema prednosti kamijonom ipd,...

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
458
83
45
dolenska
Kakšen gradbinc pa si to, da te taki pezdeti napadejo
confused-1.gif
? Al si pisaeniško leteči? isi mogu kakega okol kepe, bi drug dan hitr ga najdu.

B81

22. jul 2007
37.708
10.974
113
Qrc, če ima vsak smrkavec 75 kg, pa jih je 5 je to 375 kg, ti pa maš sam recimo 80....je jeba.
@frans, kak pa to zgleda, da te na pumpi napadejo?

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Kakšen gradbinc pa si to, da te taki pezdeti napadejo
confused-1.gif
?...

Ko je pet takih pezdetov skupaj jim zraste ego. Sej hvala bogu do fizičnega obračuna ni prišlo, garantiram pa, da bi v primeru fizičnega obračuna kakemu vsaj zbil kaj z obraza/gobca.

Drugače pa, v službi delam vse. V pisarni, na grabiščih, na sanacijah,... še vedno je več fizičnega dela, kot dela v pisarni.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Ma, jaz sem ravno tankal, ko so se modeli 'dostavili' na pumpo. Nekaj sem bil zamišljen in gledal pač v smeri kjer so se parkirali. In to je očitno bil povod v besedno obračunavanje, nato pa še v skorajšnji fizični obračun. Namreč tudi jaz znam krepko glas dvignit in to je očitno tudi ostalim, ki so tisti čas bili na/v pumpu dalo vedeti, da se nekaj dogaja. Pomoje so se zaradi tega 'pezdeti' potem raje na hitro spelal.

B81

22. jul 2007
37.708
10.974
113
Čisto mimogrede:
Tankal sem na OMV v Dupleku in šipe mi je obrisal največji biser, kar sem jih srečal na kaki pumpi...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.419
5.654
113
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Nekaj sem bil zamišljen in gledal pač v smeri kjer so se parkirali. In to je očitno bil povod v besedno obračunavanje, nato pa še v skorajšnji fizični obračun.

Dejstvo je da je tale kikiriki mafija začela preveč kikirikija jest pa ji je začel to škodt.........greš po ulci pa se najdeta 2-al pa 3je piščanci od 16let pa že misljo da lah čivkajo na usacga
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Že, že, da ni ugodno ko te napade taka skupina. Ampak verjemi da, če bi enega izmed teh 5-ih polomil bi ostali 4-je zbežali pa bili oni "najjači kolegi" ali pa ne. Tako pač je
smirk-1.gif
.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Fino je če imaš kak športni pripomoček v avtu, kakšna golf palica, z njo čeljust dobesedno rascveti. Ga ni 16 letnega junaka, ki bi to
videl, pa vseeno vstrajal da še on poskusi srečo te zbit,...
Tut kakšna teleskopka je fina, ker ko pristopijo se nič ne vidi, v prvi sekundi kak je na dosegu pa že en omladinec v luži...
Je pa res da to izvajat na kakem petrolu ni glih fino, tut če kamer ni so pa priče in odrasla oseba je v tem primeru napadla
mladoletno, pa še z hladnim orožjem povrhu,... Vsak bo pa rekel da so samo pristopli, brez znakov nasilja...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
baseball ali kriket palica ftw
smile-1.gif

malcom x: vemo kakšna je trenutna vzgoja otrok, KATASTROFALNA.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.419
5.654
113
Problem nastane ker se ostrina kamer na petrolu čudežno izboljša ko ti to palco na dan potegneš

Nazadnje urejeno: