Kako ?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Zanima me, kako ustvariti v Outlook-u poleg podpisa, še bližnjico do Facebook profila in Youtube kanala. Namreč, že kar nekajkrat ko sem dobil mail od kakšnega podjetja, je pošiljatelj poleg podpisa imel še bližnjico do Facebook-a in Youtube kanal njihovega podjetja. Tudi naše podjetje ima Facebook profil in svoj Youtube kanal s precej videi, zato bi bilo zelo na mestu, da bi te bližnjice dodali k svojim podpisi.

Lp

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Podpis v Outlooku imam že dolgo časa in ga znam narediti. Zanima me, kako bi lahko podpisu dodal facebook profil našega podjetja in Youtube. V tem tvojem video tega ni.

Lp

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Znam dodati Facebook in Youtube link, ne znam pa ikone ( bližnjice ).

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Sej maš v videu kako se doda slika. Najdi si primerni sliki z FB in youtube logotipi in ju daj v podpis. Ko pa imaš sliko noter, klikneš na njo in preko gumba za povezavo (ki je zraven gumba za dodajanje slike) narediš povezavo na FB/YT.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.044
1.844
113
Emona / Carnium
Če te kanale uporabljate, potem imate verjetno tudi na spletni strani ikone. V tem primeru je najbolje, da polinkaš sliko ikone z vaše strani v podpis in sliko linkaš na vaše kanale oz. strani na FB-ju. Če pa na strani nimate ikon pa izberi tukaj:
YouTube