Kako zbrisati integrirane tel. na SIM kartici?

hudpire

Zelenc'
21. sep 2010
27
0
1
Lep pozdrav,
imam sledeč problem.Kupil sem mobi SIM kartico katero naj bi uporabljal za gsm alarm. Ampak alarm ne deluje, če so kakšne številke shranjene na SIM kartici. Torej morem izbrisati telefonske katere mobitel integrira na SIM kartico. Poizkušal sem na parih telefonih in nikjer mi ni uspelo to izbrisati.

Najlepša hvala za morebitne odgovore.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Na mobitel greš s certifikatom. Če izdajajo po telefonu pa ne vem. Mogoče tudi, ampak bodo verjetno zahtevali kakšne podatke o tebi.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Tudi lahko... Ali pa MMobil... Kolikor vem, tudi nima nič prednaloženih številk...

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
kupi izi kartico !

Aha in potem bo primoran,vsak mesec polniti po 5€, sicer mu nebo storitev delala oz. mu bo javljalo, da tel.številka ne obstaja
bonk.gif
, pri drugih operaterjih imaš rok vsaj 90 dni časa za polnitev pred blokado storitev torej polnitev izvajaš na vsake cca 3 mesece.

Lp.

P.S.
V kolikor so morda tudi kaj spremenili, kajti še kakšen mesec nazaj je veljalo zgornje, testirano na eni izmed Izi št., tako da ne govorim na pamet

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:

Aha in potem bo primoran,vsak mesec polniti po 5€, sicer mu nebo storitev delala oz. mu bo javljalo, da tel.številka ne obstaja
bonk.gif
, pri drugih operaterjih imaš rok vsaj 90 dni časa za polnitev pred blokado storitev torej polnitev izvajaš na vsake cca 3 mesece.

Lp.

Od kod ti pa ta "trač"? Tudi pri izimobilu postanes nedosegljiv sele po 90 dneh od zadnje polnitve...

20100923-ke1rsc2j353h8re9w27jn2rg47.jpg

In ne.. ne govorim na pamet... sem ravnokar preveril s stevilko, ki je bil nazadnje polnjena 20.8. !

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
kupi izi kartico !

bonk.gif

Lp.

P.S.
V kolikor so morda tudi kaj spremenili, kajti še kakšen mesec nazaj je veljalo zgornje, testirano na eni izmed Izi št., tako da ne govorim na pamet

kje si pa ti to pobral ??? Si pa res za luno. Mam izi že od začetka izija pa nikoli ni bilo tako kot omenjaš !
bonk.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:

P.S.

To se mi zdi, da je bilo (ali pa je se) za tiste, ki so imeli ugodnejsi obracunski interval ... tarifa 007 ali kaj je ze bilo ... Standardni izipaket pa ima ze od vsega zacetka rok 90 dni za polnitev, ce zelis, da je stevilka aktivna ...

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:

P.S.

To se mi zdi, da je bilo (ali pa je se) za tiste, ki so imeli ugodnejsi obracunski interval ... tarifa 007 ali kaj je ze bilo ... Standardni izipaket pa ima ze od vsega zacetka rok 90 dni za polnitev, ce zelis, da je stevilka aktivna ...

Trenutno se ne spomnim, kakšen paket je bil v igri vem pa, kaj se je zgodilo. V to priča tudi njihova postavka v SP, toliko da ne bo izpadlo, da govorim ravno na pamet
grims-1.gif
.

»Aktiven iziračun« je račun, na katerega je iziuporabnik v zadnjih 90-ih dneh vsaj enkrat z izibonom ali s polnitvijo preko spletnega mesta www.izimobil.si, naložil dobroimetje. iziračun je tehnično povezan z iziuporabnikovo mobilno številko.

»Aktiven iziuporabnik« je predplačniški uporabnik IZI mobil-a, ki je v zadnjih 30-ih dneh vsaj enkrat napolnil iziračun. Kaj naj bi potem takem slednje pomenilo
sprasujem se.gif

Lahko odgovori tudi bansh28
tongue-1.gif

KLIK na SP

Lp.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Termin "aktivni iziuporabnik" so uvedli zaradi nakupa mobilnikov po subvencioniranih cenah... Ta termin so dodali kasneje, zato, da lahko po sdomace povedano "jebejo" tiste, ki so kupili mobilnik po znizani ceni... in ce ne polnis vsakih 30 dni, ti zacnejo groziti z odvetniki... nekako pobono kot Brumen... le da Brumen grozi poleg tega se s crnogorci
grims-1.gif
...

In tebe moti to predvsem zato, ker izimobil NI ENAKO tusmobil ane?
hysterical-1.gif

Sam sem ze napisal, da sem preveril, ce to res drzi... tako, da sem enostavno poklical na stevilko izimobila, pri katere je od zadnje polnitve minilo vec kot 30 dni... in mobilnik z vstavljeno izimobil kartico je normalno zvonil
smile-1.gif