Kako zastonj odkleniti Sony Ericsson T68i?

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Kupil sem rabljen SE T68i, ki ima še Mobitelov znak gor in se mi ni niti sanjalo, da bi lahko bil zaklenjen. Se niti ne spomnim več, kdaj je Mobitel nazadnje zaklepal telefone - a očitno ni tako daleč nazaj. Skratka imam telefon, ki sem ga dobil za male pare in se mi ne hodi nekam plačat za odklep, ker me bo stalo več kot sam telefon.

Ali kdo ve, če se ga da odkleniti na kakšno kodo ipd.?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ne tako daleč nazaj? Telefon je iz 2002
tongue-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
447
83
Hehe, nedaleč nazaj, ta pa je šaljivec
grin1.gif

Free kode verjetno ne boš dobil, sicer pa lahko priklopiš telefon na PC in ga flashaš. Seveda rabiš ustrezno opremo, vsaj SW in kabel. Sicer pa vprašanje, če se ti splača - majster ti za manj kot 5€ ne bo šel odklepat, telefona pa menda tudi nisi plačal več?

A ni lažje, če ga neseš na Mobitel in ga oni odklenejo? Če veš na koga je bil kupljen pomojem ne bo težava tudi če nimaš računa-garancije. Itak pogledajo IMEI, za telefon pa se že od daleč vidi, da je Mobitelov.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Kupil sem rabljen SE T68i, ki ima še Mobitelov znak gor in se mi ni niti sanjalo, da bi lahko bil zaklenjen. Se niti ne spomnim več, kdaj je Mobitel nazadnje zaklepal telefone - a očitno ni tako daleč nazaj. Skratka imam telefon, ki sem ga dobil za male pare in se mi ne hodi nekam plačat za odklep, ker me bo stalo več kot sam telefon.

Ali kdo ve, če se ga da odkleniti na kakšno kodo ipd.?

Nesi na Mobitel pa ti ga bodo odklenili. Nihče te ne bo spraševal po papirjih.