Kako vklopit gps-a na daljavo

tic

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. avg 2007
319
0
18
A morda kdo pozna kaksen program, da bi lahko na daljavo vklopu GPS na drugem aparatu, oziroma, ce bi kdo znal napisat kaksno skripto, ki bi jo pognal na tem telefonu in bi se vklopu gps.. Dostop do datotek na oddaljenem telefonu namrec imam.
LP

samik

Zelenc'
30. nov 2015
19
0
1
Da ne boš doktoriral iz neetičnih ved, si poglej "Google Latitude" ..

Trenutno je sicer v "discontinued" stanju, ampak ti da dovolj idej in napotkov, kako postopati dalje.

tic

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. avg 2007
319
0
18
to ni to, na oddaljenem telefonu moram vklopit gps, ali dostop do moje lokacije

samik

Zelenc'
30. nov 2015
19
0
1
Citat:
Uporabnik tic pravi:
to ni to, na oddaljenem telefonu moram vklopit gps, ali dostop do moje lokacije

pravzaprav je, to "to".

Sledilna aplikacija na sekundarni napravi samodejno vklopi gps lokacijo in pošilja podatke na primarno, seveda z avtorizacijo. Od Google Latitude do Apple Find my Phone tako delujejo.

A lahko malo več poveš kaj imaš, kaj je primarna naprava, sekundarna, kakšno povezavo imaš, pa ti lažje svetujemo...lp.

22. jul 2007
13.540
1.735
113
124
K ... urbarija press
cheer.gif

tic

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. avg 2007
319
0
18
Na mojem telefonu imam android 5.1, na oddaljenem 4.4.4. Na oddaljenem imam gor tudi airdroid apk, in lahko dostopam do klicev, smsov, slik.... Tudi email in geslo imam s katerim je prijavljen v google. Nalozeno ima tudi apk upravitelj naprav. Na zadnje ko sm uporabil ta oddaljeni telefon, pa sem izkljucil dostop do lokacije in ga potem pozabil vkljuciti nazaj. Kolikor sem bral, naj bi se to dalo le fizicno na telefonu samam, a zal je 200km proc in nikogar ni ki bi to lahko fizicno naredil namesto mene. Ce obstaja kaksna moznost, prosim za resitev.
Ze vnaprej hvala.
Lp

5. avg 2011
1.055
196
63
Okolica Ormoža
Ni mi jasno, za kaj rabi nekdo 200 km oddaljen telefon, na katerega dostopa iz drugega telefona. Vem, da takšne stvari uporabljajo ljudje z nečednimi nameni, za običajnega uporabnika pa nekako ne vidim razloga za takšno početje.

5. avg 2011
1.055
196
63
Okolica Ormoža
tic, popolnoma nobenega razloga nimaš, da me napadaš preko ZS! Izrazil sem le svoje mnenje o temi, ki se mi zdi precej čudna! Če te kaj teži, mirne duše napiši javno, napadanje preko ZS pa ni potrebno!

tic

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. avg 2007
319
0
18
Mislim da sem ti ze vse napisal, in ti si se vtikal v stvari, ki niso pomembne zate. Ce ves odgovori, ce ne pa nima smisla da smetis post.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.958
3.604
113
Kako že rečejo, "Napad je najboljša obramba" Sicer pa Janez Krajnski ni napisal nič takega, da bi ga bilo potrebno napadati. Le svoje mnenje je izrazil in sam se z njim strinjam. Razen če bi ti seveda ukradli telefon, kar ti pa niso.

Sicer pa za Samsung telefone obstaja rešitev, ki bi načeloma morala delovati, lahko pa tudi ne, če telefon ni povezan v Samung račun.