Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kaksen nabiralnik pa imas? Pri teh sivih, pokoncnih mislim, da lahko hisnik oz. Postar z univerzalnim kljucem odpre cel komplet predalckov. Zato je pomojem tista crna palica s kljucavnico.
Skratka najbolje vprasati hisnika... Ce ne more odpreti, je pa sigurno ze kdaj vlamljal.
Počakaj na poštarja, sigurno ima ključ za komplet nabiralnikov! Ker pač vse pošiljke oz. časopisi včasih niso šli skozi rešetko. Verjetno ga ima tudi hišnik v bloku!
Pri takih nabiralnikih nedvomno najboljša ideja. Pol rabiš samo še kupiti novo ključavnico.. zdaj pa ne vem, a se da dobiti samo ključavnico, a kaj skupaj z vratci?
Ampak hišnik bo nedvomno najboljši naslov, kot sem že zgoraj napisal. V večjih blokih imajo ponavadi na zalogi par vratc.
Lp
Ni potrebe po novih vratcih, dobiš samo ključavnice, je pa res da jih je veliko vrst in je najbolje da imaš staro za primerjavo.
Za odprtje pa lahko tudi zvrtaš luknjo v ključavnico, niso tako trdne kot cilindri.
Je pa res da je najboljša rešitev da ti to uredi hišnik in mu plačaš novo ključavnico.
Citat: Uporabnik Yogi pravi:
Počakaj na poštarja, sigurno ima ključ za komplet nabiralnikov! Ker pač vse pošiljke oz. časopisi včasih niso šli skozi rešetko. Verjetno ga ima tudi hišnik v bloku!
Ma ne, res... jaz sem dobil v nabiralniku že XY stvari, ki niti slučajno ne grejo čez. Zdaj, ali poštar prežarči, teleportira, kako drugače spravi stvari notri ali ima ključ, druge ni
Ne vem kako si dobil, ampak če si dobil, potem ima to na "črno"
So pa imeli včasih ja, tudi od vhodov. Samo v bloku je tako, da je lahko odpru po več kaslcev naenkrat, tako da ni imel od vsakega posebej ključ, ampak le od okvirja.
Od okvirjev (3 nabiralniki skupaj) imajo kljuce. In to vsi nasi postarji, zdaj ce je na "crno" ne vem, imajo pa.... Me pa ne moti, ker mi prihranijo pot in cakanje v vrsti na posti
Pust pametnjakoviče, zdej bodo še na 24 kur tole začel gont, da ni prav, itd... Marsikatero težavo je rešil ključ pri poštarju ali pri hišniku/upravniku. Stvar zaupanja...
Poštar ima 100% ključ, ki odpira skupino omaric. Če si takrat zraven lahko z notranje strani odšrsvfaš ključavnico stran in kupiš drugo.
A kot rečeno...parim sosedom naj reče za njihov ključ...ziher bo en odpiral. Jaz sem enkrat probaval (sicer v štartu zaje.. In pomotoma odprl sosedovo) in sem raje hitro nehal
Zanimiva tale zgodba o postarjih in hisnikih. Sem bil ocitno premalo casa v bloku da bi bil seznanjen z njo. Se pa ne spomnim da bi v nabiralniku dobil zadevo katera ne bi sla skozi rezo notri(in bi recimo odprl vrata) . Sem dobil enostavno listek in obisk poste je bil zagotovljen.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.