Kako "vdreti" v nabiralnik v bloku?

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Od sestre mož je uspel izgubiti ključ od stanovanja, rezervnega pa pravi, da ima v nabiralniku. Ker sestre še nekaj dni ne bo domov, nekako ne more v lastno stanovanje
bonk.gif

Kako bi lahko najbolj elegantno vdrli v nabiralnik oz. dobili ključ ven še danes? Ena opcija je, da pač jutri zjutraj in dopoldne čaka na poštarja, čeprav ne vem, če sploh še imajo ključe, ki odprejo več nabiralnikov v bloku naenkrat (včasih vem, da so lahko odprli po 3 naenkrat).

Nazadnje urejeno:

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Danes nimam dosstopa do magnetnega teleskopa oz. magneta sploh, razen če kdo ve, kje bi to lahko dobil danes
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
magnet na vrvico kot so predlagali?

a ma kljuc rinko? kaksna zica zakrivljena na koncu?

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Ne vem (še) kakšen je ključ, ga pobiram ob 20h, ker so bili družinsko v termah za vikend. Potem pa sestra naprej v tujino, on pa brez ključa domov v LJ. Predvidevam, da je goli ključ, brez obeskov itd.

Zakrivljena žica tudi pomoje ne pomaga dosti, saj se čez reže blokovskih nabiralnikov vidi bore malo.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Danes nimam dosstopa do magnetnega teleskopa oz. magneta sploh, razen če kdo ve, kje bi to lahko dobil danes
smile-1.gif

dostop do magneta če je želja po vstopu v stanovanje velika:
zvočnik iz avta recimo, seveda sosedovega avta
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
največji šraufnciger in papagajke pa na silo ključavnico, potem pa jutri novo kupit

drugače imam jaz ene take teleskopske prijemalke zelo ozke, sigurno se da z lučjo od telefona tolk posvetit, da vidiš kje približno ključ je. Lahko posodim (sever LJ).

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Hvala vsem za pomoč, sem že hotel tebi KillaKHAN pisati, če si res lahko sposodim prijemalke, pa sem še enkrat preveril, če je res ključ notri. In je, ampak samo od vhodnih vrat bloka
bonk.gif

Tako da nimamo kaj vdirati
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.128
6.952
113
pri taščici
Jaz sem imel za ta namen v kleti v tistem boksu od spodaj obeseno rezervo stanovanja. Nekdo iz bloka bi me moral.spustiti v zaklenjeno skupno klet, potem pa bi ze snel kljuc z notranje strani mojega dela kleti (lesene letvice, ki niso bile cisto do tal). Na sreco nisem tega rabil nikoli.