Kako ugotoviti, kje se nahaja mobitel?

DanVM

Zelenc'
28. mar 2008
16
2
3
Stvar je takale: izgubljen (pozabljen v lokalu ali taksiju
bonk.gif
) je bil ruzak, v njem pa mobitel. Zdaj, zadeve očitno ni noben ukradel, ker mobitel še vedno zvoni na mojo cifro, javi pa se tudi ne, ker je zvonjenje naštimano na potihem. Kakšen predlog, kako ugotoviti, kje se nahaja mobitel, če je to seveda možno. Sicer sem klical na Izimobil, vendar pravijo, da lahko mobitel izsledijo le ob predhodni prijavi na policiji, ki izda nalog...bla bla bla, skratka neka cela kolobocija od postopka.
Naj še dodam, da ne gre za čist osnovni mobitel (Nokia 1112), se mi gre pa zaradi imenika...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Poklici v lokal in taksista in vprasaj ali imajo tvoj nahrbtnik. Omeni, da ni notri nic vrednega, da pa bi rad nazaj telefonski imenik in da ponuajs nagrado (in jo potem dejansko izplacaj).

Zivljenje ni James Bond.

DanVM

Zelenc'
28. mar 2008
16
2
3
Ma ja, saj vem...samo vem pa tud, če bi kaj ušpičil, bi te pa hitro našli, prav prek mobitela. Lokale sem itak vse obredel, zdaj za taksi pa itak ne vem, kateri je bil.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sej je dost če veš podjetje taksija.
al pa če veš kak je avto zgledu oz če je mal nalepko pa potem ugotoviš katero podjetje je to.

DanVM

Zelenc'
28. mar 2008
16
2
3
Saj to je tisto - ne vem podjetja taksija, vzel sem pač prvega, ki je bil na voljo.

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Saj teh taksi služb ni tako velik. Poklič eno in vprašaj, če je pri njih in kaj naredijo s pozabljenimi predmeti - mogoče jih pa na policijo dajo po določenem času.