Kako spremeniti Windows 7 iz AN v SI

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Prosim za pomoč, ker nisem najbolj vešč z angleščino bi vas prosil, kako spremenim Windows 7 Home Premium v slovenščino, sistem 64- bit.....
confused-1.gif

Kovac74

Pripravnik
15. jun 2010
42
0
6
Vrhnika
Zdravo

uporabi program Vistalizator . Prenesi program in ustrezen jezikovni paket (sp1 ali brez). Nato v programu naloži to datoteko in ti bo spremenilo v željeni jezik. Deluje preverjeno.

lp Klemen

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Klemen, hvala, res deluje
cheer.gif

Pa še eno vprašanje za Outlook Express6 Windows XP 64 bitov, se da dobiti kje slovenski jezik, ker se mi je naenkrat delno spremenil, nekaj je AN nekaj pa SI, sem iskal po netu, pa brez uspeha, če bi se dalo kaj porihtati....
pozdrav.gif

Hvala in lep pozdrav

Kovac74

Pripravnik
15. jun 2010
42
0
6
Vrhnika
Zdravo

Lepo da ti je uspelo. Za XP-je rabiš poseben Language pack posebej za 64.bitno verzijo. Žal ne vem kje jo dobiti. Je pa po moje bolje, če imaš instaliran Office, da uporabiš za prejemanje pošte Outlook ali Thunderbird in ne Outlook Express. To je že tako star, da ga sploh nočem več videti. Pa še omejitev ima na 2GB veliko datoteko in če je veliko pošte lahko ostaneš brez (da se rešiti).

lp Klemen

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Citat:
Uporabnik Kovac74 pravi:
Zdravo

Lepo da ti je uspelo. Za XP-je rabiš poseben Language pack posebej za 64.bitno verzijo. Žal ne vem kje jo dobiti. Je pa po moje bolje, če imaš instaliran Office, da uporabiš za prejemanje pošte Outlook ali Thunderbird in ne Outlook Express. To je že tako star, da ga sploh nočem več videti. Pa še omejitev ima na 2GB veliko datoteko in če je veliko pošte lahko ostaneš brez (da se rešiti).

lp Klemen

Razmišljam v tej smeri, da bom kar zamenjal program, najmanj problemov..... Klemen hvala za nasvet