Preprosto vprasanje:
Torej pri kaksni temperaturi, na kaksnem profilu delovanja pecice (vroc zrak ali samo spirale) in koliko casa pecete krvavice. Poskusil sem ze vsaj 15 razlicnih kombinacij parametrov, parkrat so bili rezultati porazni (sicer koncno dovolj zapecena od zunaj, a zato izzusena znotraj), vecina je bila se kar, nikoli pa ni tocno tako, kot bi si zelel - da je tudi ob spili crevo hrustljavo zapeceno, kakor se jih spomnim od takrat, ko sem bil se mulc
Torej pri kaksni temperaturi, na kaksnem profilu delovanja pecice (vroc zrak ali samo spirale) in koliko casa pecete krvavice. Poskusil sem ze vsaj 15 razlicnih kombinacij parametrov, parkrat so bili rezultati porazni (sicer koncno dovolj zapecena od zunaj, a zato izzusena znotraj), vecina je bila se kar, nikoli pa ni tocno tako, kot bi si zelel - da je tudi ob spili crevo hrustljavo zapeceno, kakor se jih spomnim od takrat, ko sem bil se mulc