Kako shackati Nokio 6220 Classic?

alesssss

Zelenc'
25. dec 2009
8
0
1
Živjo!

Pišem, ker mi nikakor ne uspet shackati tega telefona. Šel sem po teh navodilih: http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=262524 , a pridem samo do tretje točke - Inside hellocarbide press options and chose Menu1 and answer "yes". Ko v Hellocarbide izberem "menu1", me vrže iz programčka. Imam firmware verzijo 4.13. Shackal bi zato, ker nemorem naložiti skoraj nobene aplikacije, saj vedno napiše, da nemore naložiti aplikacije ponudnika, ki ni vreden zaupanja ali pa kaj podobnega. Ima kdo kakšno idejo, kaj bi lahko naredil, da bi zalaufalo? Prosim pomagajte.

Vesele praznike!
cheer.gif

lp

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
Zakaj pa v nastavitvah v App managerju ne nastavis da ti ne chekira certifikatov ?

alesssss

Zelenc'
25. dec 2009
8
0
1
Sej imam tako nastavljen
wink-1.gif
Sam to bi rekel, da je rešitev za nameščanje bolj "enostavnih" aplikacij, tiste zahtevnejše(ngage, razni blacklisti,...) pa zahtevajo shekan telefon.

alesssss

Zelenc'
25. dec 2009
8
0
1
Zahtevane aplikacije ni mogoče namestiti, mi napiše, ko hočem naložiti helloox2 2.03. Sem signal file z Xsign vendar ni nič bolje, zato bo pomoje treba signat z developers signature keyem. Sam zato se je treba prijaviti na te kitajske strani a jaz se sploh nemorem na nubeno prijaviti, ker ne dobim potrdilnega emaila. Bi mi lahko kdo prosim naredil uslugo ter mi signal ta file prosim? Lahko me kontaktirate na PM ali peskoalesko9@hotmail.com .

lp

alesssss

Zelenc'
25. dec 2009
8
0
1
Mare92: Na ti dve strani se nikakor nemorem registrirati. Grem pravilno po postopku pa mi proces nekako zaide. Bi mi lahko prosim naredil uslogo ter mi zrihtal developer certifikat za HelloOX?

lp, Aleš

alesssss

Zelenc'
25. dec 2009
8
0
1
ooo zakon, dela!! Hvala ti mare, car si
wink-1.gif
Sm zdejle mal aplikacij naložu, k jih prej sploh nism mogu pa delajo super. No edin n-gage 2 mi nagaja. Inštaliram igro bp, a ko jo zaženem, mi vrže vn error "kern-exec 3". Nevem kaj bi blo to, se komu kej sanja?

LP!

alesssss

Zelenc'
25. dec 2009
8
0
1
Točno tako, certifikat mora biti podpisan pod tvoj IMEI. Če bo mare dobre volje, bo mogoče še teb zrihtov :D