Kako se znebiti smradu iz tekstila?

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Krvosesu sem preko ebaya naročil tole moderno flaško, da se bo lahko z njo afnala na aerobiki.

Problem pa je v tem, ker tista oblekica, v kateri je flaška, obupno smrdi. Verjetno gre za nek cheap shit material. Vsaj 5x sem jo opral v pralnem stroju, luftal, jo namakal čez noč v prilu, sodi bikarboni, kisu, mešanici iz kisa in sode in nič ni pomagalo. Vonj ostaja. Še največji je naredila neka kislina za odstranjevanje madežev, ki je vonj za nekaj dni odstranila, a se je ta pojavil nazaj.

Se da tu še kaj storiti ali se bom moral zadovoljiti s tem, da gre pač za vonj materiala, ki se ga ne bom mogel nikoli znebiti?

fonza12

Fizikalc
1. sep 2014
140
27
28
spufana država
Seveda pa si pozabil naročiti ščipalke!
bonk.gif
Hitro v najbližjo trgovino in jih kupi!
Krvosesu pa naroči, da mora dati ščipalke na nos ko sesa flaško!
hysterical-1.gif

ZADEVA REŠENA, PROBLEM ODPRAVLJEN!
aplauz.gif

Krvoses pa bo sesal še intenzivneje....pa upam, da na pravem mestu in ne samo flaške, he, he....

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
391
83
Vrzi vrečko pač stran on obdržita samo flašo.

Me prav zanima, kakšna plastika je tole, lepo da kupuješ čip šit čang šlang robo za bejbo.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik Runo pravi:
Krvosesu sem preko ebaya naročil tole moderno flaško, da se bo lahko z njo afnala na aerobiki.

Problem pa je v tem, ker tista oblekica, v kateri je flaška, obupno smrdi. Verjetno gre za nek cheap shit material. Vsaj 5x sem jo opral v pralnem stroju, luftal, jo namakal čez noč v prilu, sodi bikarboni, kisu, mešanici iz kisa in sode in nič ni pomagalo. Vonj ostaja. Še največji je naredila neka kislina za odstranjevanje madežev, ki je vonj za nekaj dni odstranila, a se je ta pojavil nazaj.

Se da tu še kaj storiti ali se bom moral zadovoljiti s tem, da gre pač za vonj materiala, ki se ga ne bom mogel nikoli znebiti?

Probajte tole https://m.dm-drogeriemarkt.si/...-25-2-2015.html

Namen je sicer drug ampak mogoče bo pomagalo.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Nič ne nuca ko smrdi, ne vem če se lahko zadeva popravi. Sploh če gre za plesen. Ali pa enostavno "drek", se opravičujem izrazu.

Pred leti sva kupila tisto famozno posteljnino od Bavaria Wolteks (ali kako že je?) , v kompletu sva dobila zraven še otroški komplet (za otroško posteljo). Otroci so prihajali šele nekaj let kasneje in ko sem potem razpakiral tisto merino posteljnino, je prismrdelo ven po štali in hlevskem gnoju
crazy1.gif
V kanto se še vedno lahko zabriše.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.388
5.669
113
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Smrdi neopren - vedno!

točno tako. Maš lahko neoprensko obleko, ki je že odslužila svoje pa bo še vedno smrdela po neoprenu :D

impre

Pripravnik
19. apr 2008
331
7
18
Koliko problemov z eno flašo...
smile-1.gif

Da je moja leti v smeti še isti dan (flaša ne krvoses
wink-1.gif
)ne pa da bi se toliko ukvarjal s čiščenjem in klikanjem po netu... Enostavno ni teh par € vredno mojga časa in živcev. Babo bi pa nagnal naj gre v trgovino in si jo sama kupi

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.227
2.550
113
Jap, dostikrat nategnen, dostikrat stran vregel zaradi obupnega vonja.
To je bila edina rešitev!

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.764
166
63
Kako lahko nabaviš tako reč iz nepreverjenega vira? Una srajčka hlapi neke strupene pline, flaška pa verjetno tudi.
Investiraj 5 EUR več in nabavi pravo steklo.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.775
6.450
113
Citat:
Uporabnik impre pravi:
Koliko problemov z eno flašo...
smile-1.gif

Da je moja leti v smeti še isti dan (flaša ne krvoses
wink-1.gif
)ne pa da bi se toliko ukvarjal s čiščenjem in klikanjem po netu... Enostavno ni teh par € vredno mojga časa in živcev. Babo bi pa nagnal naj gre v trgovino in si jo sama kupi

zmaga.gif