Kako se znebiti psihopata ?

Strkec

Zelenc'
2. sep 2019
10
0
1
Problem je da ena oseba ne kapira da je vsem ze visek in zaradi tega tezi v privatne zivljenju in se vozi mimo his itd. kaj naredit ?

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
693
51
28
uh, verjetno bo treba mal več informacij, da se debata zares sproži.

Strkec

Zelenc'
2. sep 2019
10
0
1
pač celotna zgodbica je dolga lahko pisem 3 dni... povzetek: bivsi prijatelj z katerim sem skup delal itd. in sem seo drugam delat in so mi tam rekli par zgodbic o njem in sem zacel malo njegove zgodbice premisljevat in so vse lazij. Jaz osebno z lažnivci nimam stikov in sem stika prekinil. Od tistega dne dalje sem imel nekje 3 ale 4 prijave od njega na policiji, spraševal je moje člane familije in prijatelje kje se nahajam, pisal sporočila cele dneve in noči. Enostavno ni skapiral da je postal višek in to nej samo mene ampak tudi nekaterim drugim ljudem, seveda se je vozil mimo hiše enkrat z svojem avto(beli caddy z belo črto), potem drugic je vzel avto od svoje sestre, očeta itd. imam tudi sum pa je pošiljal svoje vohunčje mimo hiše da naj nebe njega osebno videli tam... Seveda v naši ljubi državi so psihopati bolj zaščiteni kot drugi. Sem bil osebno pa policijo pa so mi rekli, da nemorejo nič ker ni prišlo do fizičnoga kontakta.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Hm, se pravi bivši sodelavec te iz ljubega miru nadleguje in se vozi mimo tvoje hiše, poleg tega pa pošilja še svoje vohune okoli.
A se mi sam zdi, al je tukaj še kaj več pri tej zgodbi? :sprasujemse:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
On bo sprejel prijavo kaznivega dejanja zalezovanja. V letih ko njegova kariera ni bila javno spremljana je napredoval s podrocja prometa :)

• Všeč mi je
Reactions: alkoholik

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Ja in kaj pol če se vozi mimo?

Ignorirajte kretena, ne pa da mu dajete še več veselja z odzivom.

Mislim resno no, eni smo to že v osnovni šoli poštudirali, kako s takimi.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.982
6.157
113
Zakaj imam občutek da je nekdo nekomu dolžan par (100, 1000) everčkov. :sprasujemse: