Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zadnje čase na svoj Yahoo račun redno dobivam več mailov dnevno, ki jih ni nikakor ne morem odfiltrirat, ker so v arabskih pismenkah, te pa vsakič drugačne. Saj reportam spamanje, ampak preden se kaj premakne v Yahooju, očitno traja.
Em ... čim manj objavljaj svoj email po spletu ... in čim manj se prijavljaj na nekšne čudne spletne strani.
Zato pa imam jaz vedno ... siol mail za resne zadeve ... kot so to študij, biznis, trgovine, in kakšne novice ... za ostalo vse pa imam hotmail. Na tistega pa se prijavljam povsod, kjer ne zaupam spletni strani ... in tam je spamov toliko da maš 24ur neprestanoma kaj delati, da jih vse zbrišeš.
Ta mail mi deluje že od leta 1997, objavljen je na spletu žnj-krat, pa vendar spam filtri zelo dobro delajo in mi je osnovni primarni mail za privat rabo, razen očitno proti Irancem ni moči..
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.