Kako se pretvarjati, da sem iz njihove države?

wasiriki

Pripravnik
8. okt 2007
131
0
16
Živjo,
http://www.loquo.com/loquo.html
ima kdo idejo kako dostopat do te španske strani, namreč napiše mi:
Our apologies, LoQUo is not available in your country.

Hvala!
tongue-1.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Najbolj enostaven proxy ti je google translate, samo vržeš not link pa je. Marsikdaj se da na tak način tudi kak video na yt, ki ni vsem na voljo.

wasiriki

Pripravnik
8. okt 2007
131
0
16
Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
Najbolj enostaven proxy ti je google translate, samo vržeš not link pa je. Marsikdaj se da na tak način tudi kak video na yt, ki ni vsem na voljo.
vržem link v google translate pa isto napiše.
smirk-1.gif

Ni video, je navadna stran kot salomonov oglasnik.

Kako se nastavi proxy?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Najprej pogooglaj za spisek zastonj proxyjev. Potem najdi enega spanskega. Potem nastavi tisti naslov v tvojem brskalniku (v Firefoxu se to naredi v Tools -> Options -> Advanced -> Network -> Settings -> Manual Proxy Configuration). Ko je nastimano, poskusi dostopati do katerekoli strani (npr. www.google.com), da vidis ce proxy sploh deluje. Ce ne, ponovi vajo od drugega koraka dalje.

Ko preverjeno deluje, pojdi na tisto stran, katero zelis videti. Ko bos zadevo odrabil, ne pozabi izkljuciti proxyja, sicer ti bo vse skupaj delovalo pocasneje.

wasiriki

Pripravnik
8. okt 2007
131
0
16
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Najprej pogooglaj za spisek zastonj proxyjev. Potem najdi enega spanskega. Potem nastavi tisti naslov v tvojem brskalniku (v Firefoxu se to naredi v Tools -> Options -> Advanced -> Network -> Settings -> Manual Proxy Configuration). Ko je nastimano, poskusi dostopati do katerekoli strani (npr. www.google.com), da vidis ce proxy sploh deluje. Ce ne, ponovi vajo od drugega koraka dalje.

Ko preverjeno deluje, pojdi na tisto stran, katero zelis videti. Ko bos zadevo odrabil, ne pozabi izkljuciti proxyja, sicer ti bo vse skupaj delovalo pocasneje.

Sem vstavil tako kot je prikazano na sliki in google dela loquo pa ne
frown-1.gif

wasiriki

Pripravnik
8. okt 2007
131
0
16
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:

Evo sem že najdu
grin1.gif

Hvala!!!