Kako še ceneje do Hooverja

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Počasi bo treba iskati trgovine z določeno notranjo opremo in me zanima, če imate kakšno idejo, kje priti do določenih stvari še ceneje, kot so na netu?

Najcenejši pralno sušilni .

Kakšna ideja, kako priti do teh dveh še ceneje?

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
A si ta hladilnik videl v živo, ker jaz sem ga tud imela zamirkanega (sicer eno starejš verzijo), ko pa sem ga videla v živo me je vse minilo. Živa plastika, že na daleč sem videla, da tega ne bom v moji kuhni gledala. Na koncu sem vzela Liebherrja za še enkrat več denarja in tudi tega mi ni žal. Hladilnik da ga vikaš. No frost in nulta cona sta zakon.

Sušilc/pralni stroj pa če imaš le možnost vzemi posebaj. Jaz mam od Hooverja sušilca in sem tud zadovoljna z njim. Prava zverina, 9 kil mi suši ob enkart, se pravi vse kar operem dam hkrati lahko sušit.

Za cene se pozanimaj še pri Sevljetu
wink-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ko boš imel zadnjo ceno in boš vedel, da to kupuješ, sporoči. ceno in artikel. vsa bela tehnika, kuhinja....

btw
hooverja susilca so mi mocno odsvetovali. sem hotel 9kg model

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
glej sem v nakupu komplet aparatov in zaenkrat mi je dal @sevlje najboljšo ceno. Tko, da bom kr pri njemu vzel.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik cresh pravi:
glej sem v nakupu komplet aparatov in zaenkrat mi je dal @sevlje najboljšo ceno. Tko, da bom kr pri njemu vzel.

pri njemu je prav da vzameš, ker se fant res potrudi in svetuje.
kar pa se cene tiče sem pa lahko še cenejši.

mi je pa zanimiv ta posel. cene se spušajo v nedogled. celo do 10€ RVC po kosu. smešno ne. sam da se proda

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Glede Hooverja je tako, da sam nimam problemov glede pokvarljivosti, sploh pri pralnosušilni tehnike ne.
Oziroma sem prepričan, da imajo tako pralni, sušilni kot pralnosušilni zelo dobro razmereje med ceno in kvaliteto, če primerjamo s konkurenco.
Kar se pa tiče pralnih in pralnosušilnih strojev nestandardnih dimenzij kot je npr zgornji pralnosušilni pa je zagotovo top izbira.

lp

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
KOntaktiral Sevljeta.

Meni je načeloma vseeno, ali je hladilnik iz papirja, plastike ali aluminija. Mogoče bi bilo drugače, če bi ga imel "sredi" kuhinje ..

Itak bo "skrit" med ostalimi elementi. Najbolj pomembno mi je, da dela
smile-1.gif
Mi je pa ravno zaradi te valovite linije všeč .. in sploh nisem opazil, da je plastik fantastik hihi

terencehill

Pripravnik
2. mar 2011
209
2
18
A Sevlje zrihta katerokoli firmo bele tehnike (Bosch, Liebherr, Whirlpool), kako je s prvezemom in dostavo?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Moje izkušnje: katerakoli znamka, dobro svetovanje kaj sploh vzeti, ter dostava na dom (lj.).

(verjetno je vse skupaj dovisno od lokacije kje si...ker na Ptuj vozit je verjetno drugače kot po Lj..sicer pa..uporabi ZS in ga vprašaj
wink-1.gif
).

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Moje izkušnje: katerakoli znamka, dobro svetovanje kaj sploh vzeti, ter dostava na dom (lj.).

(verjetno je vse skupaj dovisno od lokacije kje si...ker na Ptuj vozit je verjetno drugače kot po Lj..sicer pa..uporabi ZS in ga vprašaj
wink-1.gif
).

Še en glas za Sevljeta! Oz kar več glsaov.

Da ne omenim, kako je zrihtal eno reklamacijo, ko sem opazil, da je bil hladilnik obtolčen... So zrihtal tik tak zadevo, ki bo jo sam rihtal pomoje mesce...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sevlje, oprosti.
s svojim dejanjem sem ti zbil ceno še za tisto več kot pošteno zasluženo. zadeva se je še enkrat več pokazala kot napaka, zato se to ne bo več doživelo z moje strani.

alterjevci.
hvala za vsa povpraševanja, ampak ne gume, ne belo tehniko, ne karkoli..hvala. nič ne sprašujte, nič ne rihtam. cenejši sem vedno lahko od vsake ponudbe v sloveniji, ampak jaz ne živim od tega in nočem živet od tega. do sedaj si nisem vzel tudi evra ne od teh 'poslov', a vedno sem zgubljal čas, sitnaril pravim ljudem..ne več. za alter ne več.

sevlje, še enkrat se ti iskreno opravičujem in počutim se kot..bik brez rodovnika.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Še en glas za sevljeta.

Vsa novejša bela tehnika je od njega. Dobro svetovanje, ugodno in dostavljeno na dom.