Kako preživijo mačji mladički brez mame

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Sezona mačjega parjenja je mimo, sedaj lahko opazujemo rezultate
cheer.gif

In ena od teh mačk je pri nas pustila štiri male kepice. Vzeli smo jih pod svoje okrilje in sedaj
se trudimo, da bodo preživeli in zrasli v prave mačkone
cheer.gif
. Stari morajo biti nekje slaba dva
tedna, ker so že spregledali.

Zgledajo takole:
dgj-Pictur.jpg

Odločila sem se, da bom z vami delila njihovo odraščanje. Če koga zanima, lahko spremlja
in mi da še kak pameten nasvet.
Zaenkrat jih hranimo z injekcijo. Danes poslikam.

Stella

Pripravnik
28. apr 2008
45
0
6
Pri veterinarju ali v trgovini za male živali kupi nadomestek za mačje mleko, kravje zna biti morda še malo premočno, nekateri ga tudi redčijo z vodo. Hranjenje nadaljuj z injekcijami, lahko pa kupiš tudi stekleničko, ki je narejena za take primere
wink-1.gif
.

Pa uspešno "vzgojo"
cheer.gif
.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Aja, sem pozabla še kaj konstruktivnega napisat
grin1.gif

Za mladičke je fajn, da jim daš kakšen termofor ali grelec in ga zaviješ v deko pa zraven daš še uro, ki tiktaka, da majo občutek kot da so pri mami.
Če rabiš kej pomoči sem prva v vrsti
grin1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Seveda, eden je tvoj, spola žal še ne morem za ziher določiti.
Smo jih dali v škatlo v kateri imajo dva termoforja (da jih ne zebe) pokrita s pralno cunjo (packi velik lulajo
grin1.gif
. Škatla je na toplem in sicer pokrita s časopisnim papirjem, da imajo temo, sicer skoz jokajo.
V nekaj dneh so se že navadili, da se parkirajo na termofor in se stisnejo vsi štirje skupaj, da jih ne zebe (prej so bli čist zmedeni in je vsak rinil v svoj kot).

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Se mi zdi, da oni ne morejo do nekega leta sami opravljat potrebe in jih mačka liže tam zadaj. Tko, da boš mogla še to nardit. Pa poslikaj!!
grin1.gif
Šalo na stran, vzameš vatko in jih tam zadej mal čohaš. Lahko da more bit celo malo mokra. Samo, dej se to še malo pozanimej prej na spletu, kako je točno s tem.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
To tut men ni jasno, ampak ti muci so bili na senu, fotr jo je opazoval vsakih nekaj ur, ko se je vračala k njim. Potem pa je kar naenkrat ni bilo več, po moje se ji je nekaj zgodilo
cry12bpy.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Aja, sem pozabla še kaj konstruktivnega napisat
grin1.gif

Za mladičke je fajn, da jim daš kakšen termofor ali grelec in ga zaviješ v deko pa ...........

Mikrovalovka
grims-1.gif

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Ja kok dobr...se mi zdi ful lepo, da si se takole lotila.
Vso srečo pri "materinstvu":), nasvete so že vse ostali napisal - tistega o lizanju pa nisem vedela. Mi smo muce enkrat uspešno gor spravili tudi brez tega.

Zdej imaš pa tudi ti azilante:)

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
bonk.gif
jaz pa mislim, da ravno zato obstaja naravna selekcija. te golazni je tako ali tako povsod ze prevec. mejte otroke ljudje, ne pa crkljat macke in pse, pacienti

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Živali so zakon, ker pri ljudeh vzbujajo pozitivne in ljubeče občutke, tko da to ni nobena golazen. Za marsikoga rešitev iz depresije, nov hobi ipd.
zmaga.gif
:

Počakam, da mucki mal zrastejo, pol je pa s Tamaro že dogovoreno, da enega vzamem k sebi domov
cheer.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Jaz sem lani imela dva pa jima ni uspelo. En prasec jih je vrgel iz avta v škatli
10.gif

Pazi, da jih boš dovolj pogosto hranila. So pa cukrčki
srce-1.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
ne se preveč veselit. takšni mladički zelo težko preživijo brez mace. brez pravega mačjega mleka se jim namreč zelo poslabša imunski sistem.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Štirje srčkani azilanti.
cheer.gif
. Trebuščke jim masiramo takoj, ko se najejo.
Sicer so bili pa ves čas štirje, pa močne glasove imajo že zdej. Uf.

Jutri jih spet pokažem
smile-1.gif