Kako prekiniti naročniško razmerje z ITAK Džabest?

BorutMaja

Pripravnik
23. jul 2008
97
0
6
44
Zadnje čase je veliko govora, da bo mobitel podražil ITAK paket, ki je sedaj samo 15 evrov.
Zanima me, če je kje kakšna možnost, da pošljem sms, da ukinem itak džabest naročnino ...
Telefoniram veliko manj, tudi manj kot je 15 evrov, ampak zdaj, ko bi naj bilo 25 evrov ali tu nekje, pa je že višek.

Zakaj bi denar metal stran, če ni treba?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Kakšnih 25eur? Nova naročnina bo 19eur...

Sicer pa moraš za spremembo naročniškega paketa na mobitelov center. Ne gre to preko SMS-a kot je bilo iz itak paketa na itak džabest. Pa da te še opozorim... "navaden" itak paket ne obstaja več.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
19€ bo okrnjena verzija džabesta, primerljiva storitev po novem 25€, oziroma ko se izteče akcijsko obdobje (1GB po polovični ceni), bo pa cena 31€.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Ja ok... to je meni jasno, ker porabim dosti podatkov...

Ampak BorutMaja je rekel, da bi rad zamenjal paket, ker naj ne bi porabil niti za tistih 15eur. Zato predpostavljam, da bi tudi paket za 19eur imel dovolj zakupljenih količin za njega.

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Jaz sem vzel džabest, ker porabim 120min v Mobitelu, 30 minut v ostala omrežja, 15 smsov in 700Mb podatkov. Kdor je vzel đabest zaradi prenosa podatkov, je najbrž vzel tudi kak soliden umts telefon, ki sploh zmore prenesti ponujeno količino podatkov in se s tem vezal za 24 mesecev. In kaj so storili zdaj?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Jaz sem vzel džabest zato, ker je bilo vsega čez glavo... porabim pa od zakupljenih količin največ ravno podatkov. K sreči nisem podpisal nobenega aneksa že 4, 5 let (ne vem točno), tako da meni to ni problem. Ampak vseeno trenutno ne vidim boljšega paketa kot džabest+500mb podatkov... seveda pod pogojem, da ostanem pri mobitelu (pač najboljše omrežje). Ko bo pa konec akcije za mobilni internet pa pričakujem, da bo tušmobil že zadovoljivo pokril slovenijo z umts 900... takrat bom pa razmislil o prestopu (če bo še potreben).

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
V kolikor planiraš zamenjvo operaterja, kar je trenutno edino cenovno smiselno, greš najprej direkt do novega operaterja, da ti uredi prenos tel.številke, in na obrazcu označiš, da se bo naročnina na mobitelu še ohranila, ko je pa že prenesena )cca 3 dni pa greš še do mobitela v danem roku, ki je predviden brez dodatnih stroškov, razen subvencije tel. ter prekineš naročnino.

Lp.

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
3
18
Ni res. Gres samo do novega operaaterja sklenes narocnino in prenos stevilke. To je to. Na zadnji mobitelovi poloznici bo cena preostalega dela subvencije. V mobitel nerabis niti koraka stopit.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik Poltergeist pravi:
Ni res. Gres samo do novega operaaterja sklenes narocnino in prenos stevilke. To je to. Na zadnji mobitelovi poloznici bo cena preostalega dela subvencije. V mobitel nerabis niti koraka stopit.

ne pozabi 5€ stroškov prenosa številke za odhod iz mobitela,..

b

Pbutec

20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Brat ima đabest brez vezave, jaz pa imam đabest z aneksom in bom prekinil vse skupaj. Pa me zanima, če lahko on prekine đabest, številko prenese na mojo pogodbo, jaz pa s svojo številko grem drugam.

Pač mogoče bolj enostavno povedano ... njegova pogodba se brezplačno prekine, on si številko prenese na mojo pogodbo in se medsebojno dogovoriva da naprej plačuje mojo naročnino do izteka aneksa. Jaz pa vzamem svojo številko in grem.