Kako posodobiti D-Link. DI 524

Abomination1

Pripravnik
22. okt 2012
298
0
16
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Kako posodobiti omenjeni model D-Linka , je potreben odklop ali se ga da nadgraditi preko računalnika.

Se da preko računalnika da. Preko brskalnika se prijaviš v ruter (vpišeš 192.168.0.1 v brskalnik) uss:user pass:prazno.
v routerju pod zavihkom Tools -> Firmware pogledaš katero verzijo trenutno imaš. Na speltu poiščeš novejšo (če obstaja) jo preneseš na računalnik.
Preko vmesnika na routerju preneseš datoteko in med posodabljanjem ne delaj ničesar drugega in počakaj da se vse skupaj konča.

Firmware in ostale dokumente dobiš tukaj

Če te še kaj zanima vprašaj

LP,
Dejan

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Izberi revision tvojega modela in greš dalje. Potem ti tam pokaže "Latest Firmware".

Abomination1

Pripravnik
22. okt 2012
298
0
16
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Ja že prvi problem, z a Firmwar in ostale dokumente, --tu mi nekaj ne gre, ne vem kaj naj najdem.

Na spletni strani imaš na desnem strani -> Find my revision. Poglej katero verzijo imaš na nalepki pod routerjem. Piše nekako takole: H/W.: A1 - tisto verzijo ki imaš, takšno verzijo izbereš iz tistega lista. Možnosti so A C D E. Eno od teh imaš.

Izbereš svojo verzijo in klikneš select. Nato se ti spodaj prikažejo možnosti in ena izmed njih je Firmware, ki ga lahko potegneš dol.

Abomination1

Pripravnik
22. okt 2012
298
0
16
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Piše točno tako kot sem zapisal in še FW 3.12. tudi meni čudno ker ga tam ne najdem.

Če imaš 3.12 je verjetno to zadnja verzija G serije. Ne vem pa zakaj je kot izbiro ne prikaže. Svetujem ti, da ne nameščaš nič drugega saj lahko v nasprotnem router uporabiš le še za opeko.

Glede na to, da je router starejši pa z posodabljanjem tako ali tako nebi nevem kaj pridobil. Imaš kakšna višja pričakovanja ali zakaj hočeš nadgraditi?

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Mislil sem tako :da je že starejši in bi morda bilo z posodobitvijo kaj drugače, točno kaj drugače pa niti sam ne vem morda bi bili kaki popravki ali izboljšanje.Bom vse skupaj pustil tako kot je, vsaj mislim tudi sam da bo tako najboljše.Hvala za nasvete.

Nazadnje urejeno: