Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Tvegano, ker se lahko zgodi, da je ne bo doma. Če daš priporočeno, lahko dobi listek v nabiralnik, najbolje poslat kot telegram, tam menda prinese.
Samo poštno ležeče ne poslat
@Denis: saj vem ja, samo recimo da bo doma, oz. vsaj nekdo v celi bajti. Telegram najbrz lahko narocim samo z vnaprej pripravljenimi rozami in pa da si izberem eno od tistih glupih voscilnic in jim narekujem tekst. To mi pa ne pride v postev, ker mora biti tocno tako, kot sem rekel, ena rozica in moja kuverta
Citat: Uporabnik Denis pravi:
Tvegano, ker se lahko zgodi, da je ne bo doma. Če daš priporočeno, lahko dobi listek v nabiralnik, najbolje poslat kot telegram, tam menda prinese.
Samo poštno ležeče ne poslat
Če daš priporočeno(kar itak ne moreš dat, ni mogoče), bo dobila listek, kot praviš. Če pa pošlješ kot telegram in je ne bo doma, boš pa dobil kaj? Listek al rožo v nabiralniku?
Če nima muda sam dostaviti šopka kuric (teloha, za nepoznavalce), trobentic in mačic, si babe niti ne zasluži!
Jebo vas metrosexualce - vse morajoo drugi naredit namesto vas, vi bi ga samo vtaknili.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.