Kako operirat v tej situaciji;

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kolegica ma čist blesavega fanta, ki jo pretepa. Večinoma za res brezveze. Zamudi na kafe, pa kar focn in podobno.
Sicer ni plava nikol, ampak mi dostkrat potoži da jo tepe. Vbistvu zdaj je že navajena, grema na topsecret kofetkat,
pa mi se potoži. V osnovi je ne prebuta, ampak focn je baje solidn. To da naj ga pusti sem ji že ene 45x povedal.
Pa rekel sem ji že tut da nemislim ji svetovat celčas, če me pa ne poslusa. Ene 5x sem ji že pokazal kako
naj nastavi pešico in kam ga naj speče da ga bo nokautirala, ampak ga ona noče tepst
stupid-1.gif

Njega sicer pozam tako bežno, je bol hlapček, ampak jaz nemislim nikogar pretepat, češprav ta model si zasluzi.
Pustit ga neupa, ker bi jo bojda spet razbil. Sem ji svetoval naj se potem z njim stepe do konca, kok bo pač lahko,
in da dok je ne nokautira naj vztraja pri svojem. Itak da bo potem plava, ampak pol bo tut na sodišču zadevo lažje
rešit. Sam si nemislim z njim rok mazat, ker si nemorem privoščit nobene tožbe, ker mam pač tako sluzbo ki tega
pač ne dopušča. Ona pa tut noče da ta problem uredim zanjo. V osnovi dvignem telefon, imam super ukrainca v
mariboru, in bi mu z brati posvetil malo časa na samem - ona noče o tem niti slišat, čeprav sem ji garantiral da
po tem, bi on njo pustil, samo da bi mel mir, ker fantje bi ga rastavli.

In zdaj nevem al sem jaz tukaj nor, ki neznam rešit ene punce pred 60 kilogremskim palčkom, al sem nesposoben
nekomu dopovedat kaj je za njega dobro. Če jo vdari pred mano, dobi takoj pepelnik v glavo, ampak skupaj se nikjer
ne vidimo, ker ona v osnovi nesme z nikomer nikamor.

To da je strahopetec in gnoj od gnoja je meni popolnoma jasno. Samo kako naj operiram v tem primeru?

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Kaj sprašuješ babo.
stupid-1.gif

Če veš, da jo brezveze maltretira, povej tistim ukrajincev in naj ga mal razmečejo. In zraven naj mu povejo, da so slišali, da se rad pretepa, oni pa tudi in sedaj bo pač dobil, kar je iskal
cool-1.gif
)

Pongo

Pripravnik
19. jul 2007
644
0
16
Obišči stran
SI pa res v zajebani situaciji, ko bi se človek vprašal kdo je bolj nor-ali ta kolegica kateri se tip smili, čeprav jo on vsake tolko malo žvajzne ali tip, in na koncu se vprašaš če si morda sam malo čuden, da se ti to zdi čudno.

Najbolje bi res bilo da bi se ta sva dodobra stepla, potem pa ali narazen ali pa en nepozaben afterfigtsex.
cheer.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja jaz sem ji rekel naj se stepe z njim. Naj se pobira s poda dokler bo lahko. Naj ne odneha, dok ni v komi.
Sej res da je to malo primitivno, ampak jaz druga tu ne vidim.
Sej potem ko bo plava, pa ko bo njen brat jo videl (neupa mu povedat, ker on pa je ne poslusa tako jaz in ne
upošteva njenih žel), bo pa naletel do modela in mu naredil salto v lapah.

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Zgleda, da ji prav paše njegova premoč. Morda je sin po poklicu. Morda ima kačo v hlačah. Že mora bit kak razlog, da se ne upre, drugače ne vem, katera dihtig ženska bi to prenašala.
Ima se premalo rada, zato se ji on smili bolj, kot se ona smili sama sebi.
Baba zmešana. meni se nič ne smili.
Njemu pa kar kako vzgojno prismodit, če ne zaradi drugega....pač...strah v kosti.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Pravzaprav, najbolš bi blo, če bi jo še ti enkrat osmodu, ko bi ti začela morit, da jo je spet focnu.
stupid-1.gif

Stupid bitches.
stupid-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Mislim, da je tvoj problem, da se zmeraj počutiš dolžnega pomagat in to za vsako ceno. Sej, ne rečem, to je lepo, a nekje potegni črto.. če se baba ne zna postavit zase, se tudi nikoli ne bo in pomoje je brezveze tu nekaj ordinirat.. edino tipu pa lahko spustiš kak focn
tongue-1.gif

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Se mi zdi, da podpira "oko za oko".
Kar ponavad ne reši kaj dosti, ampak je pa vseen boljš, kot mlatit se pustit.

Drugač se pa jaz v opisano situacijo verjetno ne bi vmešavala drugače, kot da bi njej pamet prala - pa ne moreš no si pustit, da te nekdo tko maltretira. Samo verjetno se njej že ne zdi tko hudo, da bi kaj naredila. Kar je največji problem, ker je očitno vsaj podzavestno sprejela vlogo žrtve.

Bi jo bilo potrebno nekak prepričat, da je vredna česa boljšega.

Kakršnokoli nasilje sux drugač.