Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kako lahko brez posledic odstranim 2008 in namestim 2009.Sicer sem slednjo uspešno naložil na SD, vendar mi je nesmiselno imeti na nuviju 2008. ali je morda naprava zakljenjena na 2008 saj je bila prednaložena.
Ja, sam če bo uvažal iz mapsourca, bo le-ta ustvaril gmapsupp.img. Ker pa bo gmapprom.img še vedno gor, in ne bo prostega prostora, ne bo šlo.
Kako jaz naredim? Za vsak slučaj prepišem gmapprom.img na računalnik (sicer traja tri ure kopiranje) ter ga na nuvija zbrišem. iz MS uvozim CN2009 na napravo, premenujem gmapsupp v gmapprom. Nato še dodam dodatne mape (AR, AT), gi se uvozijo v gmapsupp.
Ja jasno da gre samo na kartico naloži hitro na samo napravo pa pšrideš pomalo v penzijo. Jaz sem pomotoma zbrisal CN 2008 in ko sem htel narest update pač ni šlo. Potem sem pa CN 2009 naložo samostojno in je šlo.
Na nuvi 250w ti v nobenem primeru ne bo šla cela karta CN2009. Lahko jo naložiš na SD kartico ali pa izpustiš dele, ki jih ne potrebuješ, npr. Skandinavijo in Vel.Britanijo.
zadevo sem uspešno speljal.cn2008 sem varnostno skopiral na disk nato jo preprosto izbrisal.z mapsourcem sem prenesel celotno 2009 v garmina (cca 3ure). Nato je sledilo še preimenovanje iz gmapsupp.img v gmapprom.img in sicer zato ker ob nalaganju AR bi mapsource prepisal 2009 in namestil AR. prostora je pa še ostalo za SCG. Tako so img datoteke kot so gmapprom.img nekakšne osnova na garminu in je mapsource ne prepiše.
Hvala vsem za pomoč.
lp
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.