Kako očistiti zarjavele ključe

nadebudnez

Pripravnik
4. okt 2010
243
0
16
Dobil sem veliko starih Unior ključev so pa vsi zarjaveli in grdi. Kako jih najlažje očistiti pa da ne bodo potem smrdeli?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Z nafto in fino zbrišeš.

Na koncu 3 x 5 cm krpico, napoji z oljem, prebriši vse in z drugo krpo na suho pobriši.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.406
5.658
113
Glede na to da je wd40 malo bolj sofisticiran petrolej...sam da smrdi (men sicer diši)...

Kupi petrolej brez vonja...pa ene stare kavbojke razrez...kupi 6pack...pa pocas na delo
smile-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Z nafto in fino zbrišeš.

Na koncu 3 x 5 cm krpico, napoji z oljem, prebriši vse in z drugo krpo na suho pobriši.
na suho jih niti ni trebna prebrisati. Naj ostanejo naoljeni. Da ne bodo spet zarjaveli.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Daš jih v boben - če ni drugega, je tudi mešalec za beton dober. Zraven vsuješ nekaj kremenčevega peska in žaganje - ter poženeš mešalec za nekaj ur.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Dobiš čistilo od KIK Kovič Protirjavin,samo pomočiš za 10 minut pa gre vse dol.Seveda je treba še mal poštrihat.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.626
3.082
113
v lokalni ostariji
ma jebala vas kis in mešalc za beton.

še enkrat,

ZAČNI ŠRAUFAT pa bodo ključi ko novi... orodje je za delat... vec k delas bolj je cisto orodje

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:

še enkrat,

ZAČNI ŠRAUFAT pa bodo ključi ko novi... orodje je za delat... vec k delas bolj je cisto orodje
hysterical-1.gif

čak mal no. Mogoče pa samo za rastavo pripravlja. Uniorjev restaurant.
Fant ga bo tako očistu, da bo še škoda z njim delat.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:

še enkrat,

hysterical-1.gif

zmaga.gif
)

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.406
5.658
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
zmaga.gif
)

Si mi modeLL drugač ne glede na to da si bl YUnostalgiæan
tongue-1.gif

Sam se ti pa fseeno pozna da si namest klopi v Bileæi bolj albansko vukojebino drgnu
evil.gif

Sej si reku da maš kup vnukov itd......sheci jih da te mal naučijo engleski v zameno za žeparac
evil.gif

hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Kako lahko izjavljaš, da sem jugonostalgičen, ko pa to nisem !?? Večkrat sem že izjavil, da sem celo nekako pridobil nacionalizem v dušo - pa se sploh ne sramujem tega. Le kako to
sprasujem se.gif
?

Jaz sem samo nekajkrat napisal, da so pa nas v prejšnjem sistemu manj odirali (morda nežnejše, kwa pa vem?), kot pa sedaj v lastni državici. To zame niti slučajno ni jugonostalgija. Sem se namreč kar precej moral potruditi, da sem uspel priti ven iz yebene juge
tongue-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
ne sekiraj se.
Večkrat tip (pa še 2,3je) kr obtožijo za nekaj, ko zmanjka argumentov.