Citat:
Uporabnik Gox pravi:
Hvala za info ... sem glihkar našel na youtube posnetek o mokri aplikaciji nalepk > YT
torej bo to najboljša variantaV nedeljo če bo vreme ok zalepim.
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
k je že lih debata o nalepkah..kdo vse na forumu se ukvarja z nalepkami za avte (nalepke, ne preobleka celotnega avtomobila, po možnosti tudi magnetne)? Da posredujem naprej kolegu, ki pravi da bo rabil. Lahko tudi na pm.
Citat:
Uporabnik Gox pravi:
Danes sem zalimal te nalepkeVoda, par kaplic detergenta, in strgalo z gumico na koncu.
Streho sem obrisal tudi z etanolom. Zračnih mehurčkov ni, nalepke se na mokri podlagi zelo lepo da štimat, dokler ne iztisneš vode ven.
Pa sem ti napisal , da moraš predhodno streho očistit u nulo.hahaha
za prvič je čista 10-ka,vsaka naslednja je dost lažja in lepša.
LP
Sem zadovoljen z rezultatom, sicer se na nekaterih delih pod svetlobo opazi, majhne pikice, kot da bi bile kakšne smetke spodaj. mogoče sem preslabo spucal, ali pa je bilo v šprici z vodo kaj umazano.... Čez kako leto, ko menjam nalepko, bo ziher boljše
Pa še foto >
Citat:
Uporabnik Gox pravi:
...
Sem zadovoljen z rezultatom, sicer se na nekaterih delih pod svetlobo opazi, majhne pikice, kot da bi bile kakšne smetke spodaj. mogoče sem preslabo spucal, ali pa je bilo v šprici z vodo kaj umazano.... Čez kako leto, ko menjam nalepko, bo ziher boljše
Pa še foto >