Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
A da bi se peljal iz Ljubljane v Budimpešto, da bi letel v Bonn se tebi zdi logično?
Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Ne vem zakaj pravociraš, sem samo podal mnenje. V primerih z avtocesto do 1.000km se pa marsikdaj razide tako, da si z avtom prej na cilju kot pa s transferji od do letališč + sam let.
Vsekakor je letalo opcija, samo če se moraš iz Ljubljane peljat v eno okoliško večje mesto z letališčem, na letališču moraš biti 2 uri pred letom in po letu prevzemati prtljago in druge komedije pa si hitro na 9+ urah, plus zafrknacije s taksiji, busi, vlaki,...
Saj pravim, brez zamere odpiratelju teme, moraš biti tudi tip takšen, da se ti ni problem zapeljati do 1.000km.
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Sem pogledal še varianto Zagreb - Bonn, sicer pride malo dražje od TUIfly iz Celovca, sam leti na dan sestanka zgodaj zjutraj in bi uspel priti na sestanek pravočasno, iz Celovca pa bi moral leteti dan prej in v kombinaciji s hotelom bi me prišlo dražje, a po drugi strani mi nebi bilo treba biti v Zagrebu pred šesto zjutraj, ker leti 6.50. Vsekakor hvala za info, ker do sedaj nisem bil seznanjen z nizkocenovci v Evropi. Edine, ki sem jih poznal so bili Sky (če sploh še obstaja), Ryanair in Easyjet.