Kako naj človek sploh še zaupa v sistem?

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Osem let ilegale v pravni državi Sodišče prekoračilo vse »razumne« roke Moja družina (žena in trije mladoletni otroci) smo bili prisiljeni, zaradi nasilništva in odkritih groženj z ubojem (vpričo policistov) 3. septembra leta 2000 zbežati iz našega lastnega doma na Kersnikovi 2 v Domžalah. Svoje pravice smo nemudoma po nasilnem izgonu začeli iskati preko sodišča, kjer sem doslej proti nasilnemu sosedu vložil več tožb. Svoj primer sem podrobno opisal državnemu tožilcu v Domžalah in Ljubljani pa tudi policiji. Glede na mlačne odzive pristojnih institucij sem že proti koncu leta 2000 ugotovil, da nihče od pristojnih ne more učinkovito zaščititi moje družine in zagotoviti osnovnih ustavnih pravic, zato sem o kalvariji moje družine obvestil predsednika države, vlade, in državnega zbora pa tudi notranjega in pravosodnega ministra, generalno državno tožilko, varuha človekovih pravic, službo za peticije pri Državnem zboru, predsednika ustavnega in vrhovnega sodišča in druge, vendar sem že tedaj iz redkih odgovorov, ki sem jih prejel od omenjenih nosilcev oblasti zaključil, da tudi po tej poti naša družina ne more pričakovati učinkovite zaščite osnovnih človekovih pravic.

klik za primer družine Šoštarič

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Ja in? Nc novga...

Ta primer se vleče že dolgo časa, noben jim ni mogu pomagat.

jaz bi to rešil na balkanski način, v slo. bi dobil nižjo kazen, zgovarjal bi se na zmanjšano prištevnost, dolgoletno trpljenje, obup, psihična stiska,...

Je pa drgač ta tip mal sumljiv, zaradi groženj se je izselil, to jaz nikol neb naredu. Obenem trdi, da so ženi porezal roke, njega pretepl, mediji pa o tem nič, tožil državo, storilcev pa ne. Mislim...pussy, vsaj sodeč po njegovem obnašanju.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Žalost je ta, da imajo æefurji in cigani več pravic, kot pa Slovenski državljan!
jezen.gif

10.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.795
15.861
113
a ne me basat, Stanko Šoštarič je moj sodelavec... enkrat mi je na easy omenjal neke take težave sam se mi tud sanjal ni kakšne razsežnosti ima ta stvar... fak ej
crazy1.gif

@ggggggg - pussy ali ne, tip je zelo v redu človek in si ne zasluži česa takega.... mu pa čist verjamem v to in močno dvomim, da bi kr neki nakladal v tri dni, ni tak tip človeka.....

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
to je bilo že v preverjeno,pa v nedeljcu,tedniku in verjetno še kje...res žalostno kako se že leta vleče ta kalvarija...

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Tele pa jaz skoraj čez balkon vidim
smile-1.gif
Drugače pa dokler to ni bolj javno postalo, se mi tudi sanjalo ni, da se take stvari dogajajo.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
za to so pa pištole, kiji... ampak očitno raje živijo v strahu kot da se postavijo zase
priden.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ja potem pa nehi ane. jz povem kako se te stvari reši. lahko pa probaš to pri meni, pa boš vidu kako se stvar razplete
smirk-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
klik

Zdeva je spet aktualna.
cheer.gif

Sodeč po poročilu ga je sosed res napadel, ampak še vedno mi ni jasno, zakaj on podarja stanovanje? Na drugi strani je pa vzel velik kredit za neko majhno stanovanje v katerem se jih stiska, kar 5. In zakaj, če je lastnik stanovanja, mu policija ne odpre vrat, v kolikor jih zaklene sosed, saj to je njihova dolžnost.
sprasujem se.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.789
5.937
113
Ma daj... pa če me nekdo j3b3 8 let, pa ni vrag da riskiram 1000 eur in dam enmu prfuknjenemu nabildancu, da ga spremlati tako, da mi bo sosed pol vsako jutro za zahvalo čevlje poljubiljal. Če ni pravice je potrebno zakone vzet v svoje roke. Žal ne gre drugače. Texas.press

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
In pol on najame enga za 2000 EUR, pol ti za 3000, pa on za 4000 pol pa pristaneš v slavni slovenceljski črtici...

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Sodeč po poročilu ga je sosed res napadel, ampak še vedno mi ni jasno, zakaj on podarja stanovanje? Na drugi strani je pa vzel velik kredit za neko majhno stanovanje v katerem se jih stiska, kar 5. In zakaj, če je lastnik stanovanja, mu policija ne odpre vrat, v kolikor jih zaklene sosed, saj to je njihova dolžnost.
sprasujem se.gif

Ja, v teoriji policija ščiti državljane. V praksi pa nažalost ne tako zelo. Podarja stanovanje ker nima kaj z njim, razen tega da najbrž plačuje davek..