kako lepo mi zadišijo

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63

A si stopil pod okrilje Peterleta?
grims-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ejga, mesija - kaj pomeni risbica psa in "drugo" v tvojem spisku imovine pod avatarjem?
confused-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
... Tigr je, to je moje znamenje! ...
Zakaj pa je tigr tvoje znamenje? Si že videl tigra od blizu?
Jaz sem ga gledal skoz okn avtomobila v Indoneziji. Ko sem začel odpirat okn (sedel sem zadaj), sta domačinka vodička in šofer zagnala tak kraval, da sem se njiju bolj ustrašil, kot tigra.
hysterical-1.gif
Un pa tut verjetno, ker je spizdil od avta stran, kot bi ga s šrotom našical.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Čak mal, upam da te sin prebuta,
evil.gif
Lej, mi delovni ljudje v javni upravi ne poznamo praznikov, frej dni, prenažiranja in dopusta. Mi delamo, da potem lahko demagogi tolčejo po nas.
Itak smo pa v eni temi ugotovili, da so prazniki brezveze, ker se takrat folk samo prenažira, pije, zabušava in tolče čez ablast (no, tisti tafarški trenutno ne tolčejo čez trenutno ablast, ampak čez uno prejšnjo).
Jah nč, fajn praznujte, pa z državnim udarom počakte tolk časa, da pridem nazaj - že dolgo nisem sodeloval pri kakem in bi mi spet zapasalo.
smile-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.801
1.575
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
... Tigr je, to je moje znamenje! ...
Zakaj pa je tigr tvoje znamenje? Si že videl tigra od blizu?
Jaz sem ga gledal skoz okn avtomobila v Indoneziji. Ko sem začel odpirat okn (sedel sem zadaj), sta domačinka vodička in šofer zagnala tak kraval, da sem se njiju bolj ustrašil, kot tigra.
hysterical-1.gif
Un pa tut verjetno, ker je spizdil od avta stran, kot bi ga s šrotom našical. [/quote

467716-post_slo.gif

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Čak mal, upam da te sin prebuta,
evil.gif
Lej, mi delovni ljudje v javni upravi ne poznamo praznikov, frej dni, prenažiranja in dopusta. Mi delamo, da potem lahko demagogi tolčejo po nas.
Itak smo pa v eni temi ugotovili, da so prazniki brezveze, ker se takrat folk samo prenažira, pije, zabušava in tolče čez ablast (no, tisti tafarški trenutno ne tolčejo čez trenutno ablast, ampak čez uno prejšnjo).
Jah nč, fajn praznujte, pa z državnim udarom počakte tolk časa, da pridem nazaj - že dolgo nisem sodeloval pri kakem in bi mi spet zapasalo.
smile-1.gif
Keri? Fafarški?