Kako izmenjat podatke iz E71 v Samsung Omnia pro

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Pozdravljeni

Imam težavico....kako izmenjat podatke (imenik,sms,...) iz nokie E71 v Samsunga B7330 pro. Je pa eden symbian ,drugi pa WM 6.5

Imam pa naprimer v imeniku pod enim imenom shranjih več številk in mailov...pa mi v samsungu naredi le dve imana s prvimi dvemi ciframi...seveda ko sem vstavil sim.

Med nokio vem da gre preko blutooha ,tukaj pa nimam nobenih izkušenj ker mi je prvi gsm z WM v rokah in se še iščem.

Hvala

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Aja?
Se pravi da naredim sinh. z Outlokom z E71 in potem nazaj s samsungom?
A se prenese vse kot pri varnostni kopiji?

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Aja?
Se pravi da naredim sinh. z Outlokom z E71 in potem nazaj s samsungom?
A se prenese vse kot pri varnostni kopiji?

Mimogrede lahko izgubiš nekatere podatke, ki jih Nokiin imenik pozna, WM pa ne (med ostalim druga mobilna številka uporabnika...)

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
uh..bom moral poskusit..imam pa pod enimi imeni tudi po 4 številke in več..pa še po 2 maila.

a je možno preposlat vizitko preko blututa na en telefon brez sim pa da prenese vse številke pod enim imenom?

opa..če prav razumem..WM pozna pod enim imenom samo eno cifro?

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
WM obvlada več podatkov, vendar na drugačen način kot Symbian. Na Nokiji imaš lahko več številk shranjenih pod atribut "mobile phone", na WM pa le eno. Ostale lahko shraniš pod company, work1 ali work2, home1, home2, car... skratka, pod drugačne atribute, zato prenos preko outlooka prenese le številke, ki so pod enakimi atributi.

lp

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
sem probal...nekaj je preneslo....no ,večinoma je prav preneslo...tisti ki so bili pa rizični sem pa pregledal in dopisal na novo.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Spet me nekaj muči s tem WM...sem hotel poslat sms pa imam pod enim imenom 5 številk...pa mi je vedno dalo samo cifro ki je shranjena pod mobil in ima tudi isto številko pod sms.....a je možno naprimer pod istim imenom dodat naprimer na 2 številke isti sms in poslat hkrati kot pri nokii? Kako poslat na kako gsm številko ki je shranjena pod work naprimer?

Prosim ža čim več kakih dobrih nasvetov glede vsega kar se tiče WM.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
V mobitelovih centrih vem, da imajo naprave, s katerimi lahko kopirajo podatke z različnih telefonov. Imenik skopira praktično pri vseh telefonih, SMSje tud kar pogosto, pri kakšnih fotkah pa se pomoje kar zatakne.