Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Če se veliko giblješ/živiš/delaš kje blizu meje, zna bit kar moteče. Vsak dan, večkrat na dan... zna res malo najedat.
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Daš na ročno nastavitev omrežja in ti ne skače k sosedom
Citat:
Uporabnik asko pravi:
In kaj te motita ta 2 sporočila katera dobiš...enostavno jih zbrišeš.
običajno se ta sporočila ne zaračunavajo, če pa želiš sklopit ta sporočila pojdi v nastavitve sporočil in umakni kljukico za potrditev pri napisu "SPOROČILA V CELICI" in teh sporočil ne bi smelo več bit.Citat:
Uporabnik soncnica pravi:
Živjo,
mi lahko kdo pove, ali se lahko telefon nastavi tako, da v tujini ne prejemaš sms -ov tipa "Dobrodošli v omrežju..., cene klicov za tujino ..., ki začnejo prihajat ko prideš čez mejo in ti telefon preklopi na tuj signal.
Imam pa Simobil.
Hvala.
Citat:
Uporabnik karavel pravi:
običajno se ta sporočila ne zaračunavajo, če pa želiš sklopit ta sporočila pojdi v nastavitve sporočil in umakni kljukico za potrditev pri napisu "SPOROČILA V CELICI" in teh sporočil ne bi smelo več bit.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
To, da pride vsak dan je malo za lase privleceno... SMS dobis po mojih izkusnjah prvic, ko se prijavis v tuje omrezje... in ptoem nekaj casa ne dobivas teh SMSov... tudi ce se vmes prijavljas na druga omrezja in spet nazaj na omrezje, s katerega so ti poslali SMS ... Sedaj koliko dni ti dajo mir, ne vem... to je verjetno odvisno od nastavitev pri operaterju ...
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
To, da pride vsak dan je malo za lase privleceno... SMS dobis po mojih izkusnjah prvic, ko se prijavis v tuje omrezje... in ptoem nekaj casa ne dobivas teh SMSov... tudi ce se vmes prijavljas na druga omrezja in spet nazaj na omrezje, s katerega so ti poslali SMS ... Sedaj koliko dni ti dajo mir, ne vem... to je verjetno odvisno od nastavitev pri operaterju ...